6 močnih brezplačnih orodij za analizo storitve gostovanja

V Veliki Britaniji obstaja na tisoče ponudnikov spletnega gostovanja. Preden izberete tistega, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam, si lahko pred nakupom spletnega gostovanja preberete naš članek o dejavnikih in uporabite ta brezplačna orodja, da ocenite njihove meritve. Prepričaj se da označi to stran zato se lahko vrnete, kadar koli morate preizkusiti nekaj o svoji ponudbi gostovanja ali primerjate ponudnike gostovanja. Tu so orodja, ki jih uporabljamo v naših 10 najboljših ocenah:


1. Preverite več parametrov gostovanja s Gostovalni ček orodje

gostovanjechecker2Z HostingChecker.com lahko analizirate več pomembnih stvari o ponudniku gostovanja. Preprosto vnesite URL same storitve gostovanja ali spletno mesto, za katero veste, da ponuja storitev, in kliknite na parametre. Tako enostavno kot to.

S hitrim in brezplačnim orodjem lahko ugotovite, kako hitro je Odziv strežnika je, da dobite informacije o gostovanju, kot so lokacija (pomembna za SEO in hitro dostavo vsebine), ISP in obseg IP. Eden glavnih dejavnikov, ki jih iskalniki uporabljajo pri razvrščanju domene, je starost domene. S pomočjo tega orodja za starost domene najdete starost katere koli domene, preverite lahko tudi domene whois.

Brezplačni pregledovalnik SEO za spletno mesto, ta SEO analizator preveri vaš URL in ustvari poročilo o preizkusu optimizacije iskalnikov, rezultat spletnega mesta.

2. Analizirajte preskus hitrosti strani in čas nalaganja Pingdom

orodje pingdomLahko uporabiš Orodja Pingdom analizirati uspešnost vaše strani na različne načine. Če želite preveriti uspešnost spletnega gostovanja, vnesite ime domene na strežniku, ki ga preiskujete, in kliknite Preizkusi zdaj. Ko so rezultati pripravljeni, vam bo pokazal strežnik, s katerega preizkuša, povprečno oceno zmogljivosti, zahteve, čas in hitrost prenosa.

Najpomembnejši dejavnik gostovanja je v prvi vrstici. Ko se pomaknete miško nanj, lahko vidite čas, ki je potreben v MS, da se povežete, poiščete DNS in tako naprej. Te meritve so pomembne, če imate seznam ponudnikov gostovanja za primerjavo in analizo.

Več koristnih informacij tukaj lahko dobite zavihek Analiza strani. Prikaže veliko informacij o tem, kako hitro se vsaka domena naloži, kaj se naloži iz vsake domene, datoteke in tako naprej, da boste lahko videli, kaj je treba optimizirati.

3. Poiščite težave z gostovanjem in strežnikom MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-orodjeTo orodje deluje na avtopilotu. Samo pojdi na SuperTool stran in vnesite domeno, ki jo želite analizirati, in kliknite gumb za iskanje MX. Nato boste videli zeleni gumb z napisom Poišči težave. Kliknite jo in orodje bo analiziralo veliko dejavnikov, povezanih z vašim gostovanjem – črni seznam, Mailserver, WebServer, DNS in druge povezane težave.

Če pride do napake ali opozorila, lahko kliknete več podrobnosti in si oglejte, za kaj gre, in se lahko obrnete na ponudnika gostovanja, če ga želite popraviti, ali če razmišljate o nakupu gostovanja pri njih, mu pošljete e-pošto in ga povprašate o ta vprašanja.

4. Brezplačni stres test vašega gostovanja od Učinek obremenitve

mxtoolbox-orodjeThe Učinek obremenitve stres tester je precej sladko orodje. Brezplačno je in se ne potrebuje niti za prijavo. Pojdite na stran in vstavite domeno. Začel se bo s testom in pokazal vam bo, kaj se bo zgodilo s časi nalaganja strani ali tistega, ki ga preiskujete, če je na strani več uporabnikov. Test gre na 150.

Tako lahko ocenite, kaj se bo zgodilo z uporabniško izkušnjo, če boste zaradi dodane oglaševalske akcije ali virusne objave povečali število obiskovalcev. Ali ko postane vaš blog ali spletno mesto zelo priljubljeno. To je eden pomembnih dejavnikov, ki ga morate preizkusiti, če nameravate narediti nekaj resnega na internetu.

5. Nadzor nad časom od Monitor.us

orodje monitorusTo je zelo praktično orodje. Brezplačno je za nadzor nad upodabljanjem. Pri njih se morate prijaviti z brezplačnim računom in se nato prijaviti ter dodati domeno, ki jo želite nadzirati. Ni vam treba kupovati ničesar drugega. Obstaja povezava do orodje monitor.us.

Zakaj je to orodje koristno? Številni gostitelji oglašujejo, da zagotavljajo 99,9% uptime, vaša vsebina pa je skoraj vedno na spletu, poleg tega pa nudijo tudi možnost vračila denarja, če tega ne dostavijo. Toda večina ljudi tega ne ve, saj svojih mest na noben način ne spremlja. Pojdite po brezplačnem računu na monitor.us in ohranite zavihke na svojem strežniku.

6. Potrdite vse informacije v enem strežniku Mega ček

orodje za mega preverjanjeMega ček je orodje vse v enem, ki je zelo enostavno s preprostim vmesnikom.

Ima tri glavne kategorije – Orodja domen, Orodja IP in Omrežna orodja. V domenska orodja in omrežje samo vnesite spletni naslov in prikazane bodo informacije. Iskanje WhoIs je zelo podrobno.

Za orodja IP boste potrebovali IP domene ali strežnik, ki ga morate preveriti http://www.ipchecking.com/ za to. Pojdite v domeno, pritisnite puščico in prikazala se vam bo naslov IP. Nato ga uporabite v aplikaciji Mega Check za preverjanje neželene pošte, informacij o IP ali poti sledenja.

Ta orodja uporabljamo za preverjanje spletnih ponudnikov gostovanja, ki jih objavljamo na našem spletnem mestu, zato če želite prihraniti čas, preverite našo stran z najboljšimi ocenami spletnega gostovanja v Veliki Britaniji in samo izberite ponudnika storitev, ki ustreza vašim potrebam. Če imate predlog o orodju, za katerega menite, da je koristno in se bo dobro uvrstilo na naš seznam, ga predlagajte v komentarjih ali na našem Google + profil.

In bonus orodje od Googla – PageSpeed ​​vpogled v stran

Vtipkajte svoj URL in Google bo analiziral hitrost strani in neuporabnost strani. Ko so rezultati končani, preverite čas odziva strežnika. Če je nad 200mx, si oglejte članek pri Googlu izboljšali odzivni čas strežnika in razmislite o nakupu načrta gostovanja načrta z več sredstvi ali prehodu na drugo gostovanje.

Zdaj lahko uporabite ta orodja za analizo spletnih strani, ki gostijo podjetja z našega najboljšega seznama pregledov spletnega gostovanja v Veliki Britaniji, in poiščete spletnega gostitelja, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam.

Eden glavnih dejavnikov, ki jih iskalniki uporabljajo pri razvrščanju domene, je starost domene. S pomočjo tega orodja za starost domene najdete starost katere koli domene, preverite lahko tudi domene whois.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me