123-reg gostovanje pregled

123-reg je največji ponudnik domen v Veliki Britaniji z več kot tremi milijoni registriranih domenskih imen in gosti več kot 1,7 milijona spletnih strani.


Ne glede na vaše podjetje ga lahko dobite prek spleta 123-reg. Zagotavljajo zmagovalno kombinacijo zelo kakovostnih, tehnično naprednih, a cenovno najučinkovitejših spletnih izdelkov, kot so registracija domenskih imen, gostovanje spletnih strani in gostovanje poslovnih e-poštnih sporočil, s katerimi lahko vsako podjetje začne svojo spletno pot. Pametne, učinkovite in uporabnikom prijazne spletne aplikacije so ključ, ki vsem, ne glede na stopnjo spretnosti, omogoča, da sprostijo vso moč spleta.

Večina storitev spletnega gostovanja na trgu v teh dneh pogosto zaslepi kupce s široko paleto funkcij, inovativno tehnologijo in kaj ne. Vendar pa zelo malo lahko ponudi tisto, kar večina išče v podjetju za spletno gostovanje – vsa prava orodja in podporo, združene v en preprost paket. To je tisto, kar 123 Reg lahko svojim kupcem dostavi načrte za spletno gostovanje.

123REG Logotip
UPTIME
915
HITROST
780
PODPORA
800
CENA
945
LASTNOSTI
915
ZELENA
850
INOVATIVNO
860

Gostovanje v oblaku

Gostovanje, ki temelji na oblaku, je postalo standard za spletno gostovanje. Z možnostjo oddaljenega dostopa do datotek in nalaganja datotek strankam olajša posodabljanje informacij o svojem spletnem mestu, zaradi česar je to ključni del katere koli storitve spletnega gostovanja.

123 Reg ponuja hitro in zanesljivo gostovanje v oblaku, ki poskrbi, da bo vaše spletno mesto stalno delovalo 24/7. Njegova hitrost omogoča hitro nalaganje vseh informacij o spletnem mestu, zahvaljujoč varnemu podatkovnemu centru, ki deluje na omrežni povezavi 10 GB / s. Po drugi strani pa veliko prostora za shranjevanje daje prostor za nastavitev trgovine, hkrati pa vam daje možnost, da dobite več, če nameravate nadgraditi na večji spletni prostor.

123 Gostovanje v oblaku, ki ga uporablja Reg, omogoča dostop do vašega spletnega mesta kjerkoli in kadar koli. Z omrežno povezavo 10 GB / s omogoča hitro hitrost nalaganja, hkrati pa vam nudi tudi velik prostor za shranjevanje, ki vam nudi prilagodljivost za nadgradnjo, če se pojavijo potrebe.

Varnostne funkcije

Spletna ranljivost je eno od številnih vprašanj, s katerimi se spopadajo lastniki spletnih strani. Zato so varnostne funkcije spletnega gostovanja postale ena izmed mnogih stvari, ki jih kupci iščejo, ko izkoristijo načrt spletnega gostovanja.

Kar zadeva varnost, 123 Reg ponuja številne funkcije, ki lahko pomagajo zaščititi vaše spletno mesto. Podjetje ponuja možnost blokiranja naslovov IP in črnega seznama, da prepreči dostop do vašega spletnega mesta. Za vaš e-poštni naslov je vgrajen tudi antivirus, ki zagotavlja, da nova e-poštna sporočila, ki prihajajo, ne vsebujejo virusov.

123 Reg ponuja tudi program z imenom Site Scanner, ki na vašem spletnem mestu preveri morebitno okužbo z zlonamerno programsko opremo ali kakršno koli ranljivost, ki jo lahko uporabimo za izkoriščanje vašega spletnega mesta. Skener spletnega mesta lahko celo spremlja vaš ugled domene, zlasti ko gre za seznam preprečevanja neželene pošte.

123 Varnostne funkcije Reg pomagajo zagotoviti, da je vaše spletno mesto varno pred zlonamerno programsko opremo ali drugimi spletnimi napadi. S širokim naborom varnostnih orodij, ki so vam na voljo, ste zagotovljeni, da boste zajeti z vseh področij.

Neomejena pasovna širina

Podjetja za spletno gostovanje ponavadi omejujejo pasovno širino vašega spletnega mesta glede na načrt, ki ga uporabljate. To se ne zgodi s 123 Reg.

123 Reg ponuja neomejeno pasovno širino za vse svoje pakete gostovanja od svojega osnovnega načrta vse do svojega Premium načrta. To zagotavlja, da se vse informacije hitro prenesejo na vaše spletno mesto, izboljšate uporabniško izkušnjo vašega 123 in zmanjšate zamudo pri času nalaganja.

Najboljši del tega je, da ne glede na velikost vašega spletnega mesta, vam ne bo treba plačati dodatnega zneska samo za dodatno pasovno širino..

Z neomejeno pasovno širino, ki je na voljo v vseh paketih spletnega gostovanja, 123 Reg zagotavlja učinkovitost vašega spletnega mesta s hitrim in varnim prenosom podatkov na vaše spletno mesto, zmanjšane za dodane stroške.

WordPress z enim klikom in gostovanje v aplikacijah

WordPress je zaradi svojega čistega in uporabniku prijaznega vmesnika postal priljubljena izbira med lastniki spletnih strani – zlasti blogerji. Vendar pa je njegova nastavitev s spletnim gostiteljem lahko precej težavna, zlasti za tiste, ki s to nalogo ne vedo.

123 Reg odpravi te težave s svojo funkcijo gostovanja z enim klikom WordPress, ki je na voljo v paketu Business in Unlimited. Združljivo z obema Linux in Windows, ta funkcija vam omogoča, da namestite WordPress s samo enim gumbom, kar vam omogoča, da začnete uporabljati svoj spletni dnevnik ali spletno mesto naenkrat.

Druge aplikacije, ki jih je mogoče integrirati tudi na ta način, vključujejo bbPress Forum, Obrazec za e-pošto, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, MetaCart nakupovalni voziček. Celoten seznam aplikacij si oglejte tukaj: BREZPLAČNA programska oprema za vaše spletno mesto brez kodiranja

123 Reg uporabnikom olajša integracijo WordPress in druge združljive aplikacije v njihov sistem spletnega gostovanja. Funkcija z enim klikom zagotavlja, da se strankam ne bo treba ukvarjati s kakršnim koli zapletenim postopkom nastavitve.

Ameriška podpora

V teh dneh podjetja ponavadi v tujino oddajajo svojo skupino za podporo strankam. To vodi do težav v komunikaciji, ki strankam otežujejo pomoč, ki jo potrebujejo.

123 Reg to težavo odpravi tako, da ima osebje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki lahko nudi podporo strankam po telefonu, klepet v živo, ki je na voljo od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00 ali po e-pošti. Ne glede na to, ali gre za preprosto poizvedovanje ali zapleteno težavo, ki zahteva malo odpravljanja napak, ste prepričani, da boste dobili pravočasno pomoč, da boste odpravili vse težave s spletnim gostovanjem, s katerimi se ukvarjate.

123 Reg ponuja 24-urno podporo strankam po telefonu, klepetu ali e-pošti za reševanje vseh vaših skrbi, ne glede na to, kako velike ali majhne so. S svojo celotno skupino za podporo s sedežem v Veliki Britaniji dobivate kakovostno storitev za stranke vsakič, ko pokličete.

Tehnični

 • Neomejena pasovna širina. Ne glede na to, ali dobivate osnovni osnovni načrt ali vrhunski premium načrt, vam zagotovite neomejeno pasovno širino ves čas bivanja s 123 Reg.
 • Velika uporabnost. S svojo kombinacijo hitrega nalaganja strele in neskončne pasovne širine ne boste imeli težav pri dostopu do vaše spletne strani in njihovi uporabi.
 • Baza podatkov za vsak načrt. 123 Reg zagotavlja, da imajo vsi njihovi načrti svojo bazo podatkov, ki vam omogoča namestitev in upravljanje programske opreme, kot je WordPress ali druge e-trgovine in vsebinske aplikacije.

 • Omejeni e-poštni računi. Medtem ko vsak načrt 123 Reg strankam ponuja številne poštne predale, le njegovi načrti Unlimited in Premium ponujajo neomejene račune. Za tiste, ki izkoristijo bistvene in poslovne načrte, v primerjavi z drugimi podjetji za spletno gostovanje ne boste dobili toliko.
 • Majhen prostor za shranjevanje. Začetni spletni prostor, ki so ga dodelili 123 Reg, je v primerjavi s svojimi konkurenti precej majhen. Načrt Essential ponuja le 10 GB spletnega prostora, medtem ko Business in Premium načrti zagotavljajo le 100 GB. Samo njegov Neomejen načrt zagotavlja neomejen prostor za uporabo.

Podpora

 • Podpora za stranke v Združenem kraljestvu 123 Reg-ova skupina za podporo strankam ima sedež v Združenem kraljestvu, tako da, če tam prebivate, je pomoč le streljaj stran. S tem odpravite kakršno koli komunikacijsko težavo, s katero se običajno srečujete, ko ima podporna skupina v tujini.

 • Podpora za stranke v Združenem kraljestvu Čeprav ima njegova podporna skupina v Združenem kraljestvu prednost, deluje tudi proti 123 Reg, še posebej, če njihove stranke gredo v tujino. Kljub temu, da jih je še vedno mogoče poklicati, jih boste klicali na dolge razdalje samo zaradi tehničnega nasveta in stali več.
 • Klepet v živo ni na voljo 24 ur. 123 Reg ima samo nastavljen urnik za svojo funkcijo Live Chat. Za razliko od drugih klepetov v živo, ki so na voljo 24 ur na dan, je njihova funkcija za klepet v živo na voljo le od ponedeljka do petka, od 9:00 do 19:00, po londonskem času.

Cenitev

 • Prožni načrti
 • Nakup je mogoče mesečno

 • Jamstvo za povrat denarja. Za razliko od drugih storitev spletnega gostovanja, 123 Reg ponuja majhno priložnost za odstop od pogodbe. Če se odločite za prekinitev načrta, morate to storiti v 15 dneh, da boste lahko vrnili denar.

Znotraj nadzorne plošče 123 Reg

123 Nadzorna plošča Reg vam ponuja različne funkcije za učinkovito upravljanje spletnega mesta. Orodja vključujejo upravljanje domen, e-trgovino, trženje in varnost. Medtem ko plošča ponuja ključna orodja, s katerimi se boste pomerili, ponuja tudi druge uporabne funkcije, ki jih lahko kupite.

Eno osnovnih orodij nadzorne plošče je orodje File Manager. Orodje File Manager vam omogoča ročno urejanje datotek HTML. To je priročno, če boste morali na spletu hitro spremeniti svoje strani ali če nimate na voljo nobene programske opreme za ustvarjanje spletnih strani.

Druga funkcija, ki jo nudi nadzorna plošča 123 Reg, so predloge spletnih strani. Čeprav je večina predlog v oblikovanju osnovne, če vam ni do oblikovanja postavitve, bodo te predloge delovale namesto vas. Te predloge lahko prenesete in nato naložite prek FTP, ko jih uredite. Spremenite jih lahko tudi z orodjem File Manager.

Čeprav nadzorna plošča ponuja ročno urejanje in vnaprej oblikovane predloge, je ena od njenih pomanjkljivosti pomanjkanje orodij za spletno gostovanje, ki so na voljo na plošči. Druga skrb je bila potreba po uporabi gumba za upravljanje za dostop do vseh orodij nadzorne plošče. Če ste tukaj nov in se tega ne zavedate, boste imeli občutek, da na plošči ni orodij, ki bi jih lahko uporabljali.

Nadgrajeni načrti, kot je poslovni poslovni načrt 123 Reg, nudijo dodatna orodja, vključno z AWStats, orodjem za statistiko spletnega mesta, nadzorno ploščo za bazo podatkov MySQL, orodjem ukazne vrstice, generatorjem JavaScript, HTML in Perl validatorjem in knjižnico slik.

123 Nadzorna plošča Reg ponuja tudi drugo orodje, imenovano Instant Site tool. Orodje za takojšnje spletno mesto, ki vam daje na stotine predlog spletnih strani glede na vrsto spletnega mesta, ki ga želite ustvariti. Predloge vključujejo predlogo fotogalerije, predlogo za katalog trgovine in blog, če jih naštejemo le nekaj. Takojšnja spletna stran vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate gradnike in obrazce. Orodja ponujajo tudi dve vrsti nadgradenj – obstaja Instant Site Plus s ceno 2,99 funtov na mesec, kar vam daje nabor 10 predlog in Instant Site Pro, ki ponuja 500 strani s 4,99 £ na mesec.

Zadnje orodje, ki ga lahko integrirate z nadzorno ploščo 123 Reg, je Spletna stran Builder. Čeprav ni orodje za spletno gostovanje, vam s pomočjo enostavnega vmesnika za povleci in spusti omogoči učinkovitejše ustvarjanje spletnih mest. S tem orodjem na svoje spletno mesto lahko vključite tudi povezave, gumbe, Google Zemljevide in nakupovalne vozičke za socialne medije. Cena za orodje Builder spletnega mesta se začne pri 3,99 £ mesečno.

Preberite naš seznam recenzij za najboljše spletno gostovanje v Veliki Britaniji za več odličnih rešitev za gostovanje spletnih strani.

Sorodni predmeti

 • Pregled gostovanja UK2.NET
 • Storm Internet gostovanje pregled
 • Pregled spletnega gostovanja
 • Pregled gostovanja eUKhost
 • Justhost gostovanje pregled
 • Pregled gostovanja iPage
 • Pregled gostovanja Dataflame
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me