10 odličnih brezplačnih in vrhunskih WordPress vtičnikov za Facebook

Odkar je bil leta 2004 predstavljen Facebook, je rodil povsem novo vrsto socialnih medijev. Zdaj je največja družbena skupnost na svetu, ki jo vsak dan uporablja milijone ljudi. In ker je tam najmočnejša platforma socialnih medijev, je nujno, da spletno mesto WordPress povežete s Facebookom, da boste lahko posegli po še večji publiki.


Če želite, da vas vaše stranke in potencialni ljudje bolje poznajo in kadar koli ostanejo v stiku z vami, potrebujete nekaj vtičnikov, da stvari olajšate. Spodaj je seznam 10 osupljivih brezplačnih in vrhunskih WordPress Facebook vtičnikov, ki jih lahko uporabite za vključevanje Facebooka v svoje spletno mesto. Poglejte, kako vam lahko pomagajo.

Uživajte!

ponovno sestavljen

reEmbed ponuja spletnim mestom prilagojene video predvajalnike, analitiko v realnem času in priporočila glede vsebine z uporabo ene same kode. To omogoča spletnim mestom, da prevzamejo nadzor nad vsemi svojimi videoposnetki, vključno s tistim, kar je vgrajeno iz YouTuba, Facebooka, Vimeo in Dailymotion.

Facebook Klepet

Facebook Chat je nadvse brezplačen vtičnik za WordPress Facebook, ki vam omogoča, da integrirate Facebook klepetalni sistem na svoje spletno mesto ali blog. Doda vrstico, podobno Facebookovemu klepetu, ki se bo prikazala v spodnjem desnem kotu vašega spletnega mesta. Uporabniki se lahko prijavijo s svojim Facebook računom in začnejo klepetati. To je tako preprosto!

Dodaj povezavo na Facebook

Ta vtičnik WordPress deluje tako, da samodejno doda povezave do objav ali strani, ki se objavljajo na vaši Facebook steni, straneh ali skupinah. Je enostavna za uporabo in nastavitev. Lahko celo prilagodite način prikaza povezav na vašem Facebook računu. Naslov URL bo naslov objave, opis povezave pa bo izsek (ali del besedila objave, če ga ni). Konfigurirate lahko tudi sliko povezave ali pa pustite Facebooku, da izbere eno za vas.

PlayPops za WordPress

PlayPops za WordPress uporablja moč Facebooka in YouTuba za hitro rast vaše publike. Vtičnik prikazuje pojavno okno pred vašim videoposnetkom v YouTubu in prosi bralce, da se pridružijo vaši Facebook strani, kadar zaustavijo video. To je kul način, da jih prosite, da vam je všeč vaša stran!

Facebook vse v enem

Ta WordPress pripomoček vam omogoča prikaz prilagodljivega okvira, ki zbira Facebook socialne vtičnike, z možnostjo, da jih prikažete ali ne prikažete v svoji bočni vrstici ali območju pripomočkov. Ta vtičnik vsebuje kratke kode za skoraj vse, kar želite vnesti v svojo objavo. Na voljo je tudi funkcija Like in Share ter integracija vira Twitterja.

NextGEN Facebook

NextGEN Facebook je brezplačni vtičnik za WordPress Facebook, ki poskrbi, da boste svojo vsebino predstavili na najboljši možni način, ne glede na to, kako se vaša objava deli na različnih spletnih mestih družbenih medijev – naj bo to od gumbov za skupno rabo na strani, dodatkov / razširitev brskalnika, ali povezave, ki se delijo neposredno v objavah na časovni premici in zasebnih sporočilih. Ta vtičnik vam omogoča popoln nadzor nad potrebami pajkov, ki jih iščejo družabne spletne strani, s čimer izboljšujete razvrstitev v Googlovem iskanju po Googlu, pa tudi socialno udejstvovanje in stopnjo klikanja na Facebooku in drugih platformah družbenih medijev. Še več, ponuja številne priljubljene gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih!

Facebook pripomoček za zadnje komentarje za WordPress

Ta premium premium WordPress Facebook vtičnik vam omogoča prikaz seznama najnovejših Facebook komentarjev s svojega spletnega mesta, na vaši domači strani ali v vašem območju pripomočkov.

Facebook Like Button avtorja BestWebSoft

Facebook Like Button vam omogoča, da na najlažji način dodate gumb za sledenje. Če je torej vaše podjetje ali življenje tesno povezano z vašim Facebook računom, potem je ta vtičnik popolna izbira za vas. Na voljo je s preprostimi in enostavnimi funkcijami in možnostmi. Z le nekaj kliki lahko na svoje spletno mesto ali blog dodate gumb Facebook Like.

Več sporočil o straneh in skupinah z obrazom

To je še en vrhunski vtičnik WordPress, ki vam omogoča prikazovanje nedavnih objav na Facebook straneh, v pripomočku stranske vrstice na vašem spletnem mestu. Dodate lahko toliko Facebook strani, kolikor želite, in celo prilagodite barvo gradnika, okvirja, besedila in URL-ja. Združljiv je z Internet Explorerjem, Chromom, Firefoxom, Operanom in Safarijem.

Po meri ventilatorjev Facebooka

Prilagojena Facebook Fan Gate je vrhunski WordPress vtičnik, ki vam omogoča dodajanje pojavnega okna na domačo stran in objave na vašem spletnem mestu ali blogu. Ta vtičnik vam pomaga ustvariti bazo oboževalcev. Z veliko bazo oboževalcev lahko povečate promet na svojem spletnem mestu.

Bonus: FB Viral Downloader

Ta brezplačni vtičnik WordPress je močno marketinško orodje, ki končnim uporabnikom omogoča nalaganje datotek z vašega spletnega mesta, tako da lahko vaša vsebina postane spletna. Povezava za prenos bo uporabnike poslala na Facebook stran za prijavo, kjer lahko prenesejo datoteko in delijo vašo vsebino na Facebooku. Tako lahko zagotovite, da bo vsak prenos pripomogel k temu, da bo vaša vsebina postala virusna. To je preprost, a močan način za pridobitev široke priljubljenosti prek Facebooka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map