10 najboljših tem za WordPress za umetnike in ustvarjalce

Iščete temo, ki vam bo pomagala učinkovito predstaviti svoja najboljša dela? Če ste umetnik, fotograf ali kakšen kreativen strokovnjak, potrebujete lepo temo portfelja. Tukaj prihaja ta zbirka tem.


S čudovito izdelano in dobro oblikovano temo WordPress lahko na eleganten in profesionalen način poudarite svoje najboljše in najnovejše mojstrovine, ki bodo resnično očarale vaše občinstvo. Izbral sem samo najboljše, tako da veš, da boš dobil odlično temo.

Torej, brez nadaljnjih čudov, tukaj je 10 najboljših tematik WordPress za umetnike in ustvarjalce. Poglejte, kaj vam najbolje ustreza.

Persona

Persona je tema spletnega dnevnika WordPress, ki bo vaš blog spremenila v kanal družbenih medijev. Ne glede na to, ali gre za tvit na Twitterju, fotografijo na Instagramu ali objavo na Facebooku, bo ta tema zbrala vse, kar ste objavili na spletu, jih organizirala in dala v fokus. Vaše objave bodo prikazane na eleganten način in vizualno promovirajo katero koli fotografijo ali video v vaši objavi. To je popolna tema za spletna prodajna mesta, podjetja in spletna mesta.

Persona je otroška tema močnega okvirnega tematskega okvira, tako da lahko hitro in enostavno zgradite spletno mesto.

Serendipity

Ta vrhunska tema fotografij WordPress na celotnem zaslonu ima več kot 500 Googlovih spletnih pisav, prilagojene kratke kode, napredno skrbniško ploščo, video in drsna ozadja, neomejene stranske vrstice, več kot 200 ikon, pripravljenih za mrežnico, in še več. Z vsemi temi funkcijami v eni temi vas nič ne more preprečiti, da bi zgradili super fotografijo!

Everest

Everest je prijetna in čista premium premium WordPress tema, ki je kot nalašč za umetnike in ustvarjalce. To je prožna in odzivna tema, ki je zasnovana z najnovejšimi tehnologijami HTML5 in CSS3. S svojo zmogljivo skrbniško ploščo je ustvarjanje profesionalno vodenega spletnega mesta prepir. Z lahkoto lahko spremenite vse barve in slike besedila, vključno s povezavami, nastavljeno stranjo / glavo, ozadjem spodnjega dela noge itd. Torej, če potrebujete temo, ki se popolnoma prilagaja vašim obstoječim barvam blagovne znamke, je Everest odlična izbira za vas!

Preobrat

Ta elegantna in minimalistična tema na eni strani za WordPress je popolna za kreativne strokovnjake in agencije. Na voljo je z neobvezno enostransko strukturo s čudovitimi prehodi s strani po strani. To je popolnoma odzivna tema, ki je optimizirana za vse sodobne naprave. Uporablja stiskanje vseh CSS / JavaScript, kar zagotavlja strelovodne hitrosti nalaganja strani, tako da lahko obiskovalci takoj dobijo tisto, kar želijo.

Bombaž

Bombaž je vrhunska WordPress tema, ki je zasnovana z enostavno uporabo in prilagodljivostjo v mislih. Na voljo je z vsemi funkcijami in možnostmi, ki jih želite prilagoditi, kakor želite.

Jedro

Ta minimalistična WordPress tema je kot nalašč za portfelj, fotografijo in osebna spletna mesta / bloge. Zgrajen je z najnovejšimi funkcijami in standardi WordPress, vključno z vrsto objave po meri, nalaganjem slik in še več.

Apolon

Apollo je močna, čista in odzivna vrhunska WordPress tema za veliko in drzno predstavitev vaše vsebine. Na voljo je z zelo prilagodljivimi postavitvami, neomejeno izbiro barv, čudovitim dizajnom v dveh stolpcih, diapozitivi, pripravljenimi na dotik, delovnimi obrazci za stike, integracijo Google Maps, kratkimi kodami in še več. Vse, kar morate pokazati svojo mojstrovino, je tukaj, v enem samem tematskem paketu.

Kamera 7

Ta čista in minimalistična premium tema WordPress je idealna za umetnike in kreativne strokovnjake. To je tema fotografije, ki je skrbno izdelana in pozorna na podrobnosti. Na voljo je s preprostim dizajnom v kombinaciji z osupljivimi vizualnimi učinki. Uporabo in upravljanje je enostavno in z odličnimi in uporabnimi funkcijami, s katerimi lahko v nekaj minutah zgradite svoje spletno mesto ali blog. V temo je vključenih 5 različnih galerijskih predlog, neomejene možnosti barv, odzivna postavitev in še več.

Fineliner

Fineliner je lepo oblikovana odzivna tema WordPress, ki je najbolj primerna za izdelavo portfelja ali poslovnih spletnih mest. Ima 6 poudarjenih barv, ki jih lahko enostavno prilagodite z modulom Style Customizer. Vgrajen je tudi z zmogljivim vtičnikom za ustvarjanje strani Visual Composer. Ima tudi vrhunski vtičnik LayerSlider za upravljanje čudovitih drsnikov; kot tudi vtičnik WPML za ustvarjanje večjezičnega spletnega mesta. Če nameravate vzpostaviti spletno mesto za e-trgovino, je Fineliner vgrajen tudi s pomočjo vtičnika WooCommerce, zato je ustvarjanje spletne trgovine preprosto in enostavno!

Poševna WP

Ta vrhunska WordPress tema je kot nalašč za umetnike in ustvarjalce. Ima edinstven in sodoben dizajn, pa tudi zmogljivo in robustno funkcionalnost. Ustvarjeno je s spomin na spletna mesta s portfeljem, fotografijo in spletnimi dnevniki To je popolna tema za predstavitev vaših najboljših del.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me