10 najboljših AI Chatbotov

Najboljši AI Chatboti


Razmišljate o dodajanju klepeta z AI na svoje spletno mesto ali platformo za sporočanje? Morda pa želite nadgraditi obstoječo rešitev za klepet na tisto z umetno inteligenco?

To je dobra ideja.

Če želite določiti, katera je najboljša rešitev za AI chatbot, morate upoštevati številne dejavnike:

 • Proračun – ker umetna inteligenca in avtomatizacija prideta na ceno.
 • Kanali – ali potrebujete pomoč na svojem spletnem mestu, v aplikaciji, družabnih medijih, e-pošti ali platformi za sporočila?
 • Namen – npr. avtomatizacija prodaje in trženja, podpora strankam, preprosta pomoč pri vprašanjih in odgovorih.
 • Nastavitev chatbota in njegovih delovnih procesov – tako lahko po potrebi določite stroške razvijalca.
 • Integracija aplikacij – tako bo vaš chatbot uporabljal in izboljševal obstoječe podatke o strankah.

S pravim klepetalnikom na vaši strani boste lahko naredili veliko več… in tudi bolj učinkovito. Torej, katero izberete?

Spodaj boste našli naša priporočila za 10 najboljših AI chatbotov na trgu danes.

Najboljši AI Chatboti za vaše spletno mesto

Klepet je lahko zelo koristen, ko gre za upravljanje uporabniške izkušnje. Bot, ki ga poganja strojno učenje in obdelava naravnega jezika, je po drugi strani lahko pravi spreminjalec iger.

To je zato, ker nam umetna inteligenca omogoča, da dajemo človeku podobne glasovne in procesorske zmogljivosti temu, kar bi sicer bilo le še en del programske opreme.

Kot rezultat, lahko stranke bolje obiskujete, medtem ko ste osvobojeni, da naredite več kot, da se zataknete, tako da morate na ista vprašanja vedno znova odgovarjati..

Seveda to predpostavlja, da je vaš chatbot dobro zasnovan. Če začnete z enim najboljših AI chatbotov, boste del poti tja. Odvisno je od vas, da ustvarite chatbot, ki ga bodo vaše stranke imele in vaše podjetje bo imelo največ koristi.

Poskusimo ugotoviti, kateri vam bo pomagal narediti najboljše:

1. ManyChat (Freemium)

ManyChat - eden najboljših AI chatbotov leta 2020ManyChat je storitev trženja Facebook Messenger. Medtem ko je klepet glavni element, lahko s to programsko opremo naredite več, vključno s pošiljanjem SMS sporočil in zagonom Facebook oglasov na AI.

Na strani klepeta je veliko stvari, ki jih lahko dosežete. Vaš messenger bot lahko:

 • Začnite pogovore s klepeti z prvič obiskanimi obiskovalci.
 • Kvalificirajte vodi z vrsto vprašanj.
 • Zainteresiranim potencialnim predstavite ponudnike.
 • Kupone pošljite zvestim strankam.
 • Rezervacije za sestanke in rezervacije.
 • Prodajajte svoje izdelke ali storitve in obdelajte plačila.

V bistvu lahko klepetal ManyChat pomaga, da začnete, negujete in se držite odnosov s strankami – vse prek Facebook Messengerja.

Kljub temu ManyChat ni samostojna rešitev. Združuje se z drugimi orodji, ki jih uporabljate, kot so Google Drive, Shopify, MailChimp, HubSpot, Stripe in Zapier.

Kar zadeva začetek, je kos torte. Bota lahko sestavite iz vnaprej izdelane predloge ali pa s pomočjo graditelja povleci in spusti, da ustvariš svoj lastni klepet in tok.

Če niste novi v chatbotih, vam brezplačni načrt pripravi vse, kar potrebujete, vključno s sekvencami kapljanja, segmentacijo publike in ustvarjalcem vizualnega pretoka.

Če iščete nadgradnjo, načrt Pro stane 10 dolarjev na mesec in ima napredne predloge, neomejen dostop do marketinških orodij in integracijo z drugimi kanali (kot so SMS, Facebook oglasi in e-pošta).

2. Intercom (Premium)

Rešitev Intercom - ChatbotIntercom je celovita rešitev za poslovno komuniciranje. V središču je Business Messenger, njegov klepetalni izdelek.

Business Messenger sicer ni klepet ene velikosti za vse. Izdelate lahko delovne tokove za dokončanje številnih nalog.

Na primer, razmislite o prilagoditvi domačega zaslona različnim uporabnikom (npr. Novim obiskovalcem v primerjavi s kvalificiranimi strankami). Nato naj bot vsakemu pošlje sporočila po meri.

Lahko tudi programirate svoj chatbot za pogovor z ljudmi v pravem kontekstu. Na primer, s svojo napredno funkcijo ciljanja lahko prepozna potencialne potencialne uporabnike, zbere ustrezne informacije iz njih in jih nato preloži v predstavnika v živo, da sklene posel.

AI klepet se lahko nauči tudi predvideti vprašanja uporabnikov, tako da jih primerja z že razrešenimi. Tudi ni treba skozi več vprašanj. Lahko predvideva vprašanja in proaktivno deli odgovore samo z besedami, ki jih uporabnik vtipka.

In lahko vleče in izmenjuje podatke z vsemi vašimi ključnimi poslovnimi aplikacijami, na primer Slack, Google Koledar, Stripe, Jira, Zoom. Samo če naštejem nekaj.

Oblikovanje intercom chatbota je tako enostavno kot konfiguriranje kontaktnega obrazca v WordPressu. Koda ni potrebna. Samo konfigurirajte vsako nastavitev, programirajte vprašanja in objavite svojega bot.

Če želite dobiti dostop do Intercomove rešitve za klepete, se morate naročiti na načrte Start, Grow, Accelerate ali Scale..

 • Začetne cene se začnejo pri 39 USD na mesec in je namenjen osnovnemu klepetu in odhodnim sporočilom.
 • Cene rasti se začnejo pri 99 USD na mesec. Z njim lahko ustvarite vodilni kvalifikacijski bot ali pa predlog za članek.
 • Pospeševanje se začne pri 499 USD na mesec, Scale pa pri 999 USD na mesec. Oba vam omogočata ustvarjanje botov po meri.

Če želite zagotoviti napredno podporo strankam ali ustvarjanje potencialnih strank, zahteva dodatno nadgradnjo.

Dobra novica s tem chatbotom je, da prihaja z 14-dnevno brezplačno preskusno različico. Tako vam ni treba zavezati dragega programa, ne da bi ga prej posneli.

3. ChatBot za LiveChat (Premium)

ChatBot za LiveChatLiveChat je celovita platforma za pomoč strankam. Če pa želite prednosti avtomatizacije AI, boste morali investirati v integracijo ChatBot.

S programom ChatBot za LiveChat ne ustvarjate robota, ki bi postavil osnovna vprašanja in vprašanja. To je mišljeno kot orodje za izboljšanje obstoječe ponudbe storitev za stranke. Tako lahko ustvarite bote, ki:

 • Odstranite neželene komentarje iz čakalne vrste.
 • Zagotovite podporo po urah.
 • Kvalificirajte in zajemite potencialne stranke.
 • Razporedite prodajne sestanke s potencialnimi strankami.
 • Označite pogovore, tako da bodo poslani v prave poslovne aplikacije v vašem arzenalu (ki jih lahko programirate prek Zapierja) in podatki so pravilno shranjeni.
 • Ustvarite podporne vozovnice z že opravljenim začetnim vnosom.
 • Rešite vprašanja z visoko prioriteto živim agentom prek LiveChat-a.

Še ena odlična stvar ChatBot-a je, da ga lahko programirate tako, da deluje na vseh platformah za pomoč strankam: spletnemu mestu WordPress, Facebook Messenger, WhatsApp, Apple Business Chat, SMS in še več.

V bistvu bo spremenil vašo storitev za pomoč strankam v pravo rešitev večnamenskih kanalov.

Na voljo imate več možnosti, ko gre za gradnjo vašega klepeta.

Lahko uporabite predlogo, izdelano posebej za nalogo, ki jo morate opraviti. Za ustvarjanje svojega lahko uporabite ustvarjalnik chatbota s povleci in spusti. Lahko pa uporabite odprti API ChatBot in ustvarite nekaj resnično po meri.

Prav tako je enostavno ustvariti “Zgodbe” ali tokove pogovorov. Kar je pri tej funkciji lepo, je, da vam omogoča kopiranje katere koli dane Story na več platform za sporočanje, tako da lahko prihranite veliko časa za programiranje vašega klepeta.

ChatBot ima med tremi načrti izbire:

 • Starterjev načrt se začne pri 50 USD na mesec in vam nudi 1 chatbot, 1.000 klepetov in osnovne funkcije.
 • Skupinski načrt se začne pri 149 USD na mesec in vam ponuja 5 chatbotov, 5000 klepetov in napredne funkcije.
 • Poslovni načrt se začne pri 499 USD na mesec in vam ponuja neomejeno bote, 25.000 klepetov in napredne funkcije.

Vsak uporabnik ChatBot-a prejme 14-dnevno preskusno različico. Po tem plačate načrt, ki temelji na tem, koliko klepetov ustvarite, koliko klepetov poteka v mesecu in kakšno raven funkcij potrebujete.

4. Klepetanje (Freemium)

Facebook Messenger KlepetChatfuel je dobra možnost, če je vaš cilj avtomatizirati pogovore na Facebookovem messengerju s strankami in strankami.

Oglejte si njegovo spletno stran in videli boste, da je Chatfuel gonilna sila nekaterih zelo znanih blagovnih znamk in njihovih tržnih kampanj Messenger.

 • LEGO je znižal stroške konverzije za 71%.
 • Univerza Leeds Beckett je v samo enem dnevu ustvarila 3,1 milijona dolarjev šolnine.
 • HelloFresh skrajšal čas čakanja za 76%.

Če veste, da so vaši ciljni uporabniki na Facebooku in so pripravljeni in pripravljeni sodelovati z vašo blagovno znamko, bi lahko Chatfuel realno povečal svojo prizadevanje za generiranje in podporo strankam..

Pomembno je razumeti, da botfuel bot ne odgovarja samo na vprašanja in triažne zahteve za podporo. S programom Chatfuel lahko počnete naslednje stvari:

 • Zaženite A / B teste, da izboljšate tokove chatbota.
 • Opomnite kupce, ko so v vozičkih pustili predmete.
 • Ustvarite lookalike in prilagojene ciljne skupine za Facebook oglaševalske akcije in nato analizirajte rezultate s svojim botrom.

In če ste agencija, ki upravlja s Facebook marketingom za stranke, lahko na beli oznaki Chatfuel, tako da vaše stranke na nadzorni plošči vidijo samo tisto, kar si želijo..

Chatfuel ponuja brezplačen načrt za podjetja, ki se šele začne. Če torej predvidevate, da imate manj kot 1.000 naročnikov in ne potrebujete veliko več kot standardne funkcije bot-a, bi to lahko delovalo za vas.

Pro načrt se začne pri 15 USD na mesec (odvisno od tega, kako velika je vaša ekipa). Omejitev za naročnike ni in imate dostop do naprednih funkcij in prednostne podpore.

Na voljo je Premium načrt, čeprav se boste morali s cenami pozanimati s Chatfuel o cenah. To je najboljša možnost za agencije, ki potrebujejo dodatno podporo, belo označevanje in druge specializirane funkcije.

5. Ada (Premium)

Adabot za avtomatizacijo AdaAda svojo platformo chatbo-a na AI imenuje sprednja linija storitev za stranke.

To je zato, ker se integrira z vašimi obstoječimi ponudniki klepetalnic v živo, kot sta Salesforce ali Zendesk, kar vašim agentom omogoča, da čarobniku predajo dolgočasno nalogo odgovarjanja na ponavljajoča se vprašanja. In precej ga lahko uporabljate kjer koli: Twitter, Facebook, Twilio, WhatsApp in še več.

Kot si lahko predstavljate, to ni samo koristno za racionalizacijo storitev za stranke in zmanjševanje stroškov za podporo klepeta, ampak lahko izboljša zadovoljstvo z delom, saj delo, ki ga opravljajo agenti v živo, postane bolj smiselno.

Poleg podpore strankam lahko Ada chatbot pomaga tudi na drugih področjih.

Na primer, lahko ga programirate tako, da proda kupcem navzgor in navzkrižno proda. Uporabite lahko tudi napovedne predloge za usposabljanje vašega klepeta za zagotavljanje odgovorov, preden so stranke sploh poslale svoja vprašanja.

In to lahko stori v več kot 100 jezikih.

Za izdelavo klepeta ni potrebno znanje o kodiranju. Z gradbenimi elementi, ki jih povlečete in spustite, je preprosto, da lahko vsakdo gradi, ureja in podvaja tokove pogovorov.

To pomeni, da lahko pooblastite strokovnjake za storitve za stranke – tiste, ki poznajo interakcije s strankami znotraj in zunaj – za izdelavo samodejnih delovnih tokov, ki temeljijo na tem, kaj bodo stranke vprašale in kakšne odgovore potrebujejo.

Cene niso javno dostopne za Ado. Če želite izvedeti več, boste morali načrtovati predstavitev.

6. Tok XO (Freemium)

Platforma za klepet avtomatizacije Flow XOFlow XO je izdelek za avtomatizacijo, ki poenostavi ustvarjanje chatbotov, hkrati pa izboljšuje vašo sposobnost ponudbe strank in strank.

S Flow XO ustvarite potrebne delovne tokove. Na primer:

 • Prikažite pozdravno sporočilo, da pozdravite nove obiskovalce.
 • Navedite zanimiva dejstva ali zabavne GIF-ove, s katerimi boste opozorili na vaš klepet, hkrati pa pokazali osebnost znamke.
 • Zberite informacije iz potencialnih strank in dovolite pogojni logiki, da ugotovi, kam gre pogovor.
 • Navedite odgovore za pogosto zastavljena vprašanja.
 • Sprejemite plačila za izdelke, račune in storitve.
 • Prehod vodi ali stranke v sprotni klepet s predstavnikom, kadar je to potrebno.

Flow XO se integrira z več kot 100 aplikacijami, tako da obstaja veliko načinov, kako to prilagoditi svojim obstoječim delovnim tokom in avtomatizirati izmenjavo podatkov med vsemi vašimi platformami.

Obstaja tudi prilagodljivost glede tega, kje ga uporabljate. Flow Xbo klepete lahko med drugim namestite v spletna mesta, aplikacije, Facebook Messenger, Slack in Twilio.

In čeprav obstaja ogromno možnosti glede tega, kje in kako uporabljate svoj chatbot, je gradnja enega zelo preprosta. S pomočjo graditelja povleci in spusti lahko z API-ji hitro sestavite svoje delovne tokove in jih povežete z ustreznimi platformami.

Na voljo imate dve možnosti.

 • Prosti načrt omogoča 500 interakcij, 2 tedna klepeta in 5 chatbote.
 • Standardni načrt stane 19 dolarjev na mesec in omogoča 5000 interakcij, 3 mesece dnevnikov za klepet in 15 botov.

Če presežete katero koli od teh omejitev, veljajo dodatne pristojbine.

7. LivePerson (Premium)

LivePerson pogovorni AILivePerson, kot že ime pove, je rešitev za klepet v živo. Njegov cilj je pomagati podjetjem ohranjati nizke stroške storitve na kraju samem z zagotavljanjem oddaljenih prodajnih in podpornih timov z orodji, ki jih potrebujejo za povezovanje in pretvarjanje strank.

Medtem ko LivePerson lažjim predstavnikom olajša upravljanje večkanalnih pogovorov, je na voljo tudi pogovorna AI funkcija.

Klepet LivePerson deluje na širokem območju platform:

 • Spletna mesta in aplikacije
 • SMS
 • Facebook Messenger
 • WhatsApp
 • Twitter
 • Apple Business Chat
 • Google Rich Business Messaging (RBM)

Po podatkih LivePerson je približno 70% pogovorov, ki jih imajo kupci s klepetom, mogoče avtomatizirati, zato je dobro imeti takšnega, ki združuje AI s človeško podporo.

Tudi zmogljivosti umetne inteligence tega bota so zelo impresivne.

Začne se z lastniškim AI LivePerson, imenovanim Maven. Za spoznavanje in odkrivanje uporabniških namenov uporablja razumevanje naravnega jezika. Nato dinamično usmerja poizvedbe na pravi kanal – pa naj bo to AI klepet ali posrednik v živo.

Obdelava naravnega jezika omogoča botu, da sprejme poizvedbe strank in zagotovi prave odgovore na podlagi uporabljenih besed in podatkov..

Intent Manager spremlja pogovore v realnem času in pomaga optimizirati odzive na kraju samem. Prav tako lahko avtomatizira delovne tokove, če ugotovi način za to.

To ni samo odvisno od AI.

Na nadzorni plošči so vam na voljo podatki o uporabnikovi nameri, zadovoljstvu, občutkih in razmerjih konverzij. Ko v postopku ugotovite trenje ali vrzeli, lahko prilagodite in ustrezno spremenite prioritete.

Morda ste nervozni, da bi bilo nekaj tako naprednega težko uporabiti, a presenetljivo ni. LivePerson ima na voljo predloge za robote, izdelane posebej za primere uporabe v industriji, vnaprej programirane potrošniške namere, vnaprej napisane pogovore in integracije aplikacij. Lahko pa zgradite svojo, če ne najdete tistega, kar iščete.

Cene LivePersona niso na voljo na spletnem mestu. Če vas zanima več o tej programski opremi AI in pridobite ponudbo po meri, zakažite termin.

8. Drift Chatbot (Premium)

Drift avtomatizirani asistent klepetaDrift je večstranska komunikacijska rešitev, ki vključuje programsko opremo za e-pošto, video, klepet v živo in klepetalno programsko opremo.

Čeprav lahko Drift Chatbot uporabljate za vsakdanja opravila na svojem spletnem mestu, kot je odgovarjanje na pogosta vprašanja obiskovalcev in zagotavljanje osnovne navigacijske pomoči okoli vašega spletnega mesta, je najbolje, da podprete prodajna prizadevanja..

Klepet lahko počne:

 • Kvalificirajte in dosegajte vodstvo. Nato dodajte te podatke v CRM in drugo tržno programsko opremo.
 • Rezervirajte sestanke na dneve in v trenutkih, ko so vaši prodajni predstavniki dejansko na voljo.
 • Pot vodi do prave osebe na podlagi dejavnikov, kot so velikost podjetja, ozemlje itd.
 • Usmerite obstoječe poti nazaj do predstavnika, s katerim so že sodelovali.
 • Omogoči, da VIP vodi obvoz, da bodo lahko preskočili izpolnjevanje obrazcev in začeli govoriti z nekom.
 • Ponudite podporo neposredno s svojega portala za podporo ali zbirke znanja.

Drift se združuje z več desetimi poslovnimi in prodajnimi orodji – številnih, ki jih na tem seznamu ne boste našli podprte z drugimi inteligentnimi chatboti. Našli boste aplikacije, kot je MadKudu, za ocenjevanje potencialnih rezultatov, Optimizirajte za razdeljeno testiranje in Front za centraliziranje vseh poslovnih komunikacij.

Drift prihaja tudi z asistenti AI po elektronski pošti.

Pomislite, koliko bi stalo plačati navideznim pomočnikom za spremljanje prometa in dohodnih klepetov vašega kanala. Seveda, nekaj naložb boste povrnili z dodatno prodajo, ki jo zaključite, vendar bodo vaše dobičke majhne.

Drift Chatbot je drago orodje. Vendar pa to ni tako drago kot ekipa agentov in pomočnikov, ki se trudijo sodelovati pri vsakem vodstvu ali stranki.

Pomembno je upoštevati, da ne plačujete samo za napredne zmogljivosti AI. Plačujete za Driftino strokovno znanje.

Ko se prijavite, Drift sodeluje z vami, da ustvari popolne delovne tokove za vašega virtualnega pomočnika.

Skupina bo uvažala in analizirala prejšnje pogovore s strankami. Nato določite vzorce in jih ustrezno razvrstite.

Skupina za pripombe sodeluje z vami, da vašega bota usposobi za zaznavanje namere in nudi popolne odgovore – ne le pravih odgovorov, ampak v jeziku, ki bi ga uporabili.

Kot smo že omenili, je Drift Chatbot drago.

 • Bistveni načrt se začne pri 400 USD na mesec in vključuje usmerjanje in povezovanje CRM.
 • Načrt Premium se začne pri 1500 USD na mesec in vključuje avtomatizacijo trženja.

Za sedeže v klepetu in koledarske sedeže morate doplačati, zato to upoštevajte.

9. ChatCreate (Premium)

Dodatek za ChatCreate chatbotZa izdelavo in uporabo asistenta ChatCreate AI morate že nuditi podporo strankam prek platforme, kot so ZenDesk, Chatfuel, ManyChat ali LiveChat. Z API-jem ga lahko povežete tudi z drugimi platformami.

Ker je to dodatek, zgrajen posebej za podporne platforme, ga je zelo enostavno namestiti, saj je povezava že vzpostavljena. Odvisno je, ali boste ustvarili svojega bot.

Kar pa zadeva delovanje tega klepeta, je precej preprosto.

Lastniški predlogi ChatCreateAI bodo opredelili splošne teme in vprašanja, ki se pojavljajo pri izmenjavi strank. Ta vprašanja in odgovore bo naložil v sistem in s tem bo sposoben vaš chatbot. Bolj zapletene teme bodo preusmerjene na vaše agente v živo.

Kljub temu SuggestionsAli nikoli ne neha spremljati vaših pogovorov. Če torej opazimo, da se stranke začnejo spraševati o nečem novem in se zgodi dovolj pogosto, bo vprašanje dodano vašim avtomatiziranim delovnim tokom.

V zvezi s prijavo boste prejeli 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Po tem času boste imeli možnost izbire med dvema načrtoma.

 • Načrt Essentials se začne pri 99 USD na mesec za vsakih 1000 pogovorov, ki jih ima vaš bot.
 • Načrt podjetja zahteva, da načrtujete predstavitev, da dobite ponudbo po meri. Če pa potrebujete predloge za avtomatizacijo, dostop do API-ja, povečano šifriranje in več podpore, bi bilo vredno raziskati..

10. Freshchat (Premium)

Platforma za klepet s strankami FreshchatFreshchat je programska oprema za podporo strankam, ki je del svežih poslovnih orodij Freshworks. Če ste že uporabnik Freshworks, je to morda najboljše od najboljših AI chatbotov za vas.

S Freshchatom lahko na spletno mesto, mobilno aplikacijo ali storitve družabnih sporočil dodate klepet v živo in klepet z AI napajanjem. In lahko opravlja različne naloge:

 • Pošljite natančne odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.
 • Pojdite s strankami skozi pogovorni tok, da ugotovite pravi postopek.
 • Proaktivno se obrnite na ciljne uporabnike na podlagi demografije, obnašanja, zapuščenih vozičkov ipd.
 • Kvalificirajte potencialne potencialne stranke in jih razvrstite, da bodo klepetali s predstavnikom prodaje.
 • Usmerite stranke do zastopnika za pomoč strankam, ki bo obravnaval bolj zapletene zadeve.
 • Izmenjujte podatke med aplikacijami, ki jih že uporabljate (znotraj in zunaj Freshworks).

Pri uporabi bota Freshchat imate prednosti tehnologije strojnega učenja in obdelave naravnega jezika. To omogoča vašemu botru, da prebere namen in sporočila sporočil vaših strank in se odzove z ustreznimi odgovori ali napotki.

Kljub temu imate malo več nadzora nad delovanjem vašega chatbota kot nekateri drugi izdelki tukaj.

Namesto da bi ga prepustili učenju, učenju in predvidevanju vedenja vaših strank, lahko ustvarite pravila, ki ga sprožijo, da na določen način reagira. Na primer, lahko sprožite sporočila na podlagi segmentacij, kot so:

 • Obiskane strani
 • Čas, porabljen na mestu
 • Geografska lega
 • Uporabljena naprava
 • Količina porabljenega denarja

Prav tako lahko načrtujete, da bo vaš chatbot sodeloval z njimi tako kot prodajni zastopnik ali zastopnik za podporo strankam, če bi aktivno spremljali spletno mesto.

Ko gre za izdelavo botcha Freshchat, je precej preprosto. Medtem ko ni povleci in spusti, je s urejevalnikom besedil in konfiguracijo nastavitev načrtovanje pretokov in sporočil dovolj enostavno.

Če želite dobiti dostop do Freshchat-ovega AI klepeta “Freddy”, boste začeli z 21-dnevno brezplačno preskusno različico. Po tem imate na voljo dve možnosti:

 • Načrt gozdov stane 69 dolarjev na uporabnika na mesec, če plačujete letno (stopnja se poveča, če greste mesec v mesec).
 • Gozdni omnihannel vam nudi še več moči umetne inteligence, vendar stane 139 dolarjev na uporabnika na mesec. Če vaše spletno mesto in sporočevalci potrebujejo bota, ki podpirajo govor, bobote, klepete z odgovori in tokovi, pomoč agentom in seznam dovoljenih dovoljenj, boste potrebovali to nadgradnjo.

Zavijanje

Bolje ko oblikujete svoj AI chatbot, več ljudi se bo ukvarjalo z njim.

Več ko se ljudje ukvarjajo z njim, večje bo vaše shranjevanje podatkov in interakcij.

In več podatkov imate, bolj spreten bo vaš klepetalnik obravnaval vhodne poizvedbe in predvideval, kaj vaše stranke potrebujejo.

To posledično vašim skupinam za prodajo, trženje in podporo strankam precej olajša osredotočanje na reševanje kompleksnejših vprašanj in bolj smiselne interakcije s strankami in strankami. Čeprav vas bo osnovni chatbot lahko del poti do njega, AI je ključ do odklepanja te dodatne produktivnosti in uspeha.

Zdaj, ko veste več o najboljših AI chatbotih, katerega boste izbrali?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map