Scala gostovanje pregled

Scala gostovanje se je uvrstilo na vrh seznama zaradi izjemnih zmogljivosti (le 41 ms za povezavo in 0,2 s čas do prvega bajta) in 99,99% uptime. Znana in hitra podpora tako na sistemski ravni kot na ravni CMS (WordPress) in njihov proaktivni pristop k varnosti.


Moje mnenje je, da je najboljše gostovanje tisto, ki ga postavite in pozabite. To so bile moje izkušnje z gostovanjem Scale v zadnjem letu. Zato jih trenutno lahko priporočam kot eno najboljših podjetij za spletno gostovanje za uporabnike v Veliki Britaniji.

Scala gostovanje logotip
UPTIME
999
HITROST
999
PODPORA
997
CENA
972
LASTNOSTI
995
ZELENA
970
INOVATIVNO
1000

Scala hosting je ugledno podjetje, ki od leta 2007 deluje iz dveh podatkovnih centrov – v Evropi in ZDA. Ponujajo več kot 50 tisoč strank in 700 tisoč spletnih strani.

Svojim strankam zagotavljajo kakovostno storitev spletnega gostovanja. Osredotočen je na upravljani VPS in Cloud gostovanje, kjer imajo lastno ploščo za upravljanje hiš, imenovano SPanel. Načrti za skupno gostovanje so na strežnikih CPanel, vendar jih servisira ista ekipa, torej enako dobro.

Kot običajno v naših pregledih, se osredotočamo na uspešnost, podporo, varnost, funkcije in cene.

Izvedba

Predstava je res impresivna. Kot je razvidno iz testa z orodjem za izvedbo keycdn, je TTFB (čas do prvega bajta) le 198 ms, hitrost povezave iz Londona pa 41 ms.
Čas povezave: čas, potreben za povezavo s spletnim strežnikom. Priporočljivo je manj kot 200 ms.

perfroramance scala

TTFB: Čas traja, ko odjemalec nanjo pošlje zahtevo HTTP in prejme svoj prvi bajt podatkov s spletnega strežnika. Priporočljivo je pod 400 ms.

To sta dve pomembni metriki, ki sta povezani s hitrostjo omrežja in spletnega strežnika.

Imajo 99,99-odstotno jamstvo za produkcijo tako za skupno rabo kot za storitev VPS. Če vaš uptime za mesec manjši od 99%, boste dobili celotno povračilo v dobro.

Še ena dobra lastnost Scale je, da zelo dobro obnesejo trne v prometu. Za razliko od mnogih drugih ponudnikov gostovanja, če vaša spletna mesta za en dan postanejo virusna, ne bodo ustavila vaše storitve, dokler ne prekinejo strežnika.

Sistem je avtomatiziran, tako da, če se zgodi le enkrat ali dvakrat na teden, vas ne bodo motili pri nadaljnjih prodajah višjih načrtov (kar smo videli pri drugih podjetjih).

Če vaše spletno mesto raste, vam bodo priporočili načrt VPS, ki je po ugodni ceni, skoraj enaki načrtom skupnega gostovanja.

Varnost

Scala gostovanje je osredotočeno na varnost. V svoj SPanel so vključili funkcijo za zaklepanje namestitvenih datotek, zato tudi če ima vtičnik ali modul varnostno težavo, hekerji ne morejo naložiti zlonamerne programske opreme, ki ureja izvirne datoteke iz namestitve. To je trenutno na voljo samo za WordPress, toda njihova ekipa razvijalcev deluje na drugih večjih CMS, kot so Joomla, Drupal, Magento in PrestaShop in OpenCart.

SShield (samo za upravljani VPS) – kibernetska varnost je pereča tema v tehnološkem svetu, saj so hekerji v svojih napadih vedno bolj iznajdljivi. Glede na to Scala gostovanje ponuja SShield – rešitev novega gena za zaščito spletnih strani.

Orodje zagotavlja 24-urno spremljanje in preprečevanje nevarnosti v realnem času. SShield prepozna in blokira ogromnih 99,998% vseh znanih zlonamernih programov in zlonamernih napadov. Ne samo to, ampak rešitev uporablja algoritem strojnega učenja za izboljšanje svojih obrambnih strategij. Kadar sistem zazna novo vrsto grožnje, jo doda v vedno večjo bazo potencialnih ranljivosti in v prihodnosti še učinkoviteje reagira..

Najboljša stvar je, da ko je aktiviran, SShield nima veliko opravka – orodje je popolnoma avtomatizirano in ne potrebuje nobenega predhodnega znanja o spletni varnosti.

Pred kratkim se je Scala gostovanje povezalo z Rack911, vodilnim v podjetju na področju rešitev kibernetske varnosti. Ponudnik s sedežem v Kaliforniji bo pomagal pri proaktivnem nadzoru strežnikov in rednih testih penetracije.

Podpora

Imajo 24/7 podporo za klepete in podporo za vstopnice s strani dobro poznanega osebja. Vsi sysadmini in podpora za CMS so v isti pisarni, zato boste na vsa vprašanja od osnovne podpore do zapletenih vprašanj, ki zahtevajo sysadmin, hitro odgovorili..

Vsa podpora ima sedež v Evropi.

 • 24/7 Podpora za vstopnice
 • 24/7 Podpora za klepet
 • Podpora je lastna
 • Evropa temelji

 • Noben

Ocene strank

Ko preverjamo ocene strank, se običajno odpravimo na neodvisne vire, kot so TrustPilot in socialne medije, kot so Reddit, Twitter in Facebook. Ogledamo si tudi industrijske forume in druga spletna mesta za pregledovanje gostovanja, vendar vzamemo tiste z zrnom soli, ker lahko v industriji pride do pristranskosti in nas bolj zanima, kaj pravijo pravi kupci na splošno.

skalahosting zaupanja

Na TrustPilot Scala gostovanje ima 98% odličnih in 2% odličnih ocen, kar ga uvršča v sam vrh panoge po zadovoljstvu strank.

Nismo našli preveč pregledov na družbenih medijih, vendar smo ugotovili, da je bilo pozitivno in nismo našli nobenih resnih pritožb.

Na industrijskih forumih in spletnih gostovanjih z ocenami so visoko ocenjeni. Prav tako je dober vtis, da je gostitelj Scala aktiven in odgovarja vsem strankam, če obstaja negativni pregled.

Tehnične podrobnosti

Odjemalci gostovanja v skupni rabi so v CPanelu s spletnim strežnikom Apache in najnovejšimi različicami vseh funkcij CPanel.

Stranke VPS s SPanel lahko izbirajo med Apache, Nginx kot povratnim proxyjem, Litespeed Enterprise ali Open Litespeed (ki je brezplačen in neomejen).

Vsi načrti podpirajo glavne jezike spletnega programiranja, kot sta PHP in Python.

Podpora za Git je vključena in do strežnika lahko dostopate prek SFTP, SSH (omogočeno na zahtevo), WP-CLI.

Vsi načrti razen Mini lahko gostijo neomejeno domenskih imen, imajo neomejeno pasovno širino in neomejeno baz podatkov.

E-poštni računi so tudi neomejeni (število e-poštnih sporočil, ki jih lahko prejmete, je omejeno s črticami načrta) in vsi glavni protokoli so podprti – SMTP / POP3 / IMAP.

HTTP2 je omogočen tudi v vseh načrtih.

 • 99,99% garancija za čas
 • Odlična povezava in hitrost TTFB
 • Skladnost z zakonom o varstvu podatkov
 • 7-dnevna varnostna kopija
 • SSH in WP-CLI dostop
 • Surovi dnevniki za dostop
 • Vse CPanel funkcije
 • Inhouse tim za razvoj

 • Ni podatkovnega središča v Veliki Britaniji

Prilagodljivost

Spreminjanje obsega znotraj gostovanja Scale je hitro in enostavno (kot nakazuje ime podjetja). Če vaše spletno mesto preraste svoj trenutni načrt, ga lahko preprosto preselite na upravljani VPS s precej več sredstev in moči po skoraj isti ceni. Scala je razvila svoj lastni panel – SPanel in jim omogoča, da so cene upravljanih storitev VPS zelo dostopne.

Omejitve

 • 150k inode v načrtu Mini in 3% porabe CPU / pomnilnika.
 • 300 kode v začetnem načrtu in 5% porabe CPU / pomnilnika.
 • 500k inode v naprednem načrtu in 9% porabe CPU / pomnilnika.

1 inode = 1 datoteka.

Varnostne kopije

Za gostovanje v skupni rabi Scala hosting ohranja privzeto varnostno kopijo za vsak dan v zadnjih 7 dneh. Za VPS je samo 1. Te varnostne kopije so na voljo samo za obnovitev iz sistema.

Priporočam, da naredite popolno varnostno kopijo in jo naložite ter hranite na varnem mestu vsak mesec, če morate obnoviti starejšo varnostno kopijo (v primeru zlonamerne programske opreme, kramp itd.).

Za kaj je Scala gostovanje dobro??

Scala je najboljša vrednost za ponudnika denarja, ki smo ga našli na upravljanem področju VPS. Njihovo skupno gostovanje je tudi velika vrednost za denar. Uporabite gostovanje Scala, če nameravate:

 • začnite osebni ali poslovni blog
 • zaženite spletno mesto za e-poslovanje
 • karkoli temelji na WordPress, Joomla, Drupal, Magento ali OpenCart
 • majhne do srednje velike aplikacije

Kdaj ne uporabljate Scala gostovanja?

 • Če potrebujete samo gostovanje po e-pošti in ne spletnega mesta, obstajajo boljše rešitve, kot sta Zoho Mail ali Gsuite.
 • Če vaš projekt potrebuje namenski strežnik.

Je Scala gostovanje dobro za WordPress gostovanje?

Scala gostovanje ponuja tri WordPress pakete, ki temeljijo na njihovi skupni platformi. Pogodbe imajo enake prednosti z nekaterimi prednostmi, značilnimi za WP:

 • optimizirano strežniško okolje
 • posodobitve jedra in vtičnikov
 • brezplačne preiskave zlonamerne programske opreme
 • območje uprizarjanja z enim klikom
 • profesionalna migracija podatkov

Tako kot pri deljenem gostovanju se cene začnejo od 3,95 dolarja na mesec za Mini in dosežejo do 9,95 dolarja na mesec za napredni načrt.

WordPress lahko namestite na gostovanje Scale v manj kot 2 minutah od prijave na njihovo spletno mesto, nastavite domeno ali poddomene in namestite aktu. Celoten postopek si lahko ogledate v tem videoposnetku.

V upravljanih načrtih VPS ima Scala svojega upravitelja SWordPress – ta je za vse oboževalce WordPressa tam.

SWordPress Manager ima čist vmesnik, napolnjen z vsemi osnovami za prve uporabnike:

 • Namestitev / odstranjevanje WP z enim klikom
 • Omogočanje / onemogočanje samodejnih posodobitev
 • Nastavitev varnostne ključavnice
 • Ponastavitev skrbniškega gesla

Uporabnikom je na razpolago tudi urejanje prostora, ki omogoča vse vrste sprememb in preizkusov, ne da bi to vplivalo na objavljeno spletno mesto. Zato jih tudi priporočamo kot enega najboljših gostiteljev programa WordPress za podjetja v Veliki Britaniji.

Cenitev

Na splošno Scala gostovanje ponuja veliko vrednost za denar na vseh načrtih. Še posebej na upravljanem VPS.

Imajo mesečna plačila in 30-dnevno politiko garancije za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite storitev.

Če pa želite zakleniti najcenejšo ceno, morate kupiti 3-letno pogodbo.

Upoštevajte tudi, da so cene v USD in ne v GBP.

Zaključek

Scala gostovanje želi spremeniti status quo v industriji gostovanja. Podjetje nenehno pazi na trg in analizira, kaj bi lahko spremenili, kaj bi lahko izboljšali. S tega vidika je Scala razvila edinstven nabor orodij, katerih cilj je izboljšati zmogljivost in varnost strežnika, hkrati pa znižati stroške gostovanja.

SPanel je vsestranska platforma, katere cilj je zagotoviti učinkovito alternativo cPanelu in njegovim naraščajočim stopnjam. SShield je vaša vrhunska zaščita pred kibernetskimi kriminalci. SWordPressManager je vaš enostaven uvod v najbolj priljubljeno CMS rešitev za gradnjo spletnih strani.

Skupaj tvorita močno mešanico storitev na vseh straneh, ki zagotavljajo, da bo vaše spletno mesto v spletu vedno hitro in varno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me