Pregled spletnega gostovanja CooliceHost

Po temeljitem pregledu se je CooliceHost uvrstil na vrh našega seznama najboljših spletnih ponudnikov gostovanja za vaše podjetje v Veliki Britaniji. Sorazmerno majhno podjetje, izdelano iz spletnih skrbnikov za spletne skrbnike, tako da vsaka stranka dobi posebno obravnavo, uporablja vrhunske strežnike s SSD diski, CPanel ob zaledju, DDoS zaščito, le 4 ms ping iz Londona in na CooliceHost podpirajo najnovejše tehnologije, kot je PHP7 in LiteSpeed, ki lahko podvojijo učinkovitost vašega spletnega mesta.


Logotip za pregled CooliceHost UK
UPTIME
997
HITROST
998
PODPORA
977
CENA
962
LASTNOSTI
965
ZELENA
905
INOVATIVNO
979

Hitrost in zanesljivost – z izjemnim pingom v Londonu le 4 ms in 99,982% uptime strežnikov v zadnjem letu, CooliceHost kaže nekaj odličnih statistik. Vaša vsebina je na voljo s pogoni SSD in podpirajo najnovejše tehnologije, kot sta PHP7 in LiteSpeed, kar lahko podvoji delovanje vašega spletnega mesta. Tako rečeno, lahko ste prepričani, da bo vaša vsebina 24/7 v Veliki Britaniji dostavljena zelo hitro.

Varnost – Vse storitve CooliceHost so dobro zaščitene. Račun blokira vsak IP naslov, ki ima 3 neuspešne zahteve za prijavo, in ga uporabnika blokira v 24 urah. Seveda bi se stranka lahko odblokirala od odjemalčeve administracije cevi, vendar grožnja sploh nima sprememb. Narejena je posebej za zaščito strank CooliceHost pred kraji in grožnjami. Druga odlična varnostna funkcija je zaščita DDoS, ki jo gostovanje zagotavlja svojim strankam. Po zadnjih statistikah se napadi DDoS v zadnjih nekaj letih povečajo za več kot 200%. In zato jih je CooliceHost vključil v svoje načrte. In vse to pride brez dodatnega plačila. Podjetje ponuja tudi varno VPS gostovanje, ki ga lahko naročite na njihovem spletnem mestu s kontaktnim obrazcem. Ta storitev je na še višji ravni varnosti. Je odlična rešitev za velika podjetja, ki se ukvarjajo z občutljivimi informacijami.

Varnostne kopije se izdelujejo dvakrat na teden. Gostovanje se osredotoča na hitrost, varnost, enostavno integracijo Cloudflare CDN, napredno zaščito pred neželeno pošto, da bi povečali izkušnjo stranke in dosegli boljše delovanje.

Podpora – CooliceHost nudi 24-urno podporo s strani pristojnega osebja za hišno tehniko, ki je na voljo za reševanje vaših težav. Do oddelka za tehnologijo, zaračunavanje in trženje lahko pridete prek sistema za izdajo vozovnic, pošte, telefona. Najboljši način za rešitev težave je uporaba sistema za izdajo vozovnic s področja strank na njihovem spletnem mestu. V tem primeru se težava po potrebi hitro premakne na sysadmine višje ravni. Povprečni odzivni čas je približno 10 minut, in ker je njegov backkend zelo prijazen do uporabnika, se boste morali obrniti na podporo, kot enkrat v šestih mesecih, če pa jih potrebujete, ste prepričani, da vam bo napredna tehnološka ekipa pomagala ne glede na to.

Strojna oprema – CooliceHost uporablja HP, Dell in SuperMicro strežnike, s procesorjem Intel E3 in E5, SSD pogoni Intel Enterprise Class, obarvanimi v podatkovnih centrih Tier 3, kar pomeni, da izpolnjuje ali presega vse zahteve Tier 2, ima več neodvisnih distribucijskih poti, ki služijo za opremo IT, vse IT oprema je z dvojnim pogonom in popolnoma združljiva s topologijo arhitekture spletnega mesta in ima hkrati vzdržno infrastrukturo spletnega mesta s pričakovano razpoložljivostjo 99,982%. Vsi strežniki imajo DDoS zaščito in programsko opremo, ki blokira neželene zahteve na vaših spletnih mestih.

Prilagodljivost – CooliceHost strankam ponuja skupno gostovanje in VPS gostovanje, ne le mesečno. Če naročite načrt za daljše časovno obdobje, boste dobili popust. Daljše je obdobje, večji bo popust. Vsak načrt je mogoče plačati na mesečni, četrtletni, polletni in letni naročnini.

Načrt lahko kadar koli nadgradite ali spremenite z upravne plošče (od Webmaster Mini do Webmasterja, Big Dog-ja, Big Dog-a 2 in obratno), odvisno od vaših potreb. Lahko pa izberete naslednjo stopnjo – VPS Hybrid načrti, če ste padli, potrebujete več moči. Ko se prijavite v svoj Cpanel, se lahko sami prepričate o moči teh strežnikov SSD.

Načrti

Gostovanje SSD Nginx – Standardni načrti za spletno gostovanje SSD, ki jih CooliceHost ponuja, so Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, vsi so različni v prostoru na disku, CPU-ju, številu domen, številu baz podatkov in pasovni širini DDoS. Na primer, najmanjši načrt Webmaster Mini (2,98 evra na mesec) ima 2 GB SSD diska, 5/15 MySQL baz podatkov / povezav, 2 gostovani domeni, 200 GB pasovne širine DDOS, cPanel, neomejeno e-pošto in še veliko več. Kot nalašč za zagon spletnega mesta, bloga ali e-trgovine podjetja.

VPS Hybrid načrti – CooliceHost poleg običajnega gostovanja v skupni rabi ponuja tudi hibridne načrte, kot je VPS, vendar je gostovanje v skupni rabi po svoji naravi. VPS-hibridni načrti, znani tudi kot pol-namenski, so v osnovi deljeni gostitelji z viri VPS. To je čudovita rešitev za tiste, ki nimajo znanja, časa in denarja za vodenje in upravljanje pravega VPS. Najmanjši načrt je LSV VPSh 512 (prihaja iz virtualnega zasebnega gostiteljskega strežnika LiteSpeed ​​Varnish in 512, ki je uporabljen RAM v načrtu) ima 1 x vCPU @ 2,0 Ghz, 512 MB RAM-a, 15 GB HDD, LiteSpeed, cPanel in še veliko več . In pride le pri 4,98 evra na mesec. Načrti so kot nalašč za že razvite in delujoče spletne strani, saj ustvarijo ogromno prometa, kar omogoča hitrejše nalaganje v primerjavi s standardnimi načrti gostovanja. Vsi načrti VPS Hybrid so prilagodljivi in ​​prilagojeni kakršnemu koli poslu, ne glede na velikost ali vire, ki jih potrebujejo.

Vsi njihovi načrti z najnovejšimi informacijami si lahko ogledate tukaj.

Rezultati testov

Na eno od spletnih načrtov gostovanja CooliceHost smo naložili demo spletno stran za e-trgovino Joomla in jo preizkusili za vas. Spodaj si lahko ogledate rezultate. Prepričaj se da za podrobnejši prikaz kliknite slike.

CooliceHost test 1

Zadeva: https://blog.coolicehost.com/ Predpomnilnik: Vtičnik je onemogočen HTTP Server: LiteSpeed ​​http / 2 Omogočeno PHP Različica: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: Omogočeno

Rezultati PHP 5,5 + ZendOpcache 257 ms PHP 7,0 NG + Zend Opcache 112 ms

Če vaši skripti to podpirajo, lahko PHP7 podvoji delovanje spletnega mesta.

CooliceHost test 2

LiteSpeed ​​vs Nginx proti Apache

V tem testu lahko vidite razlike v uspešnosti glavnih spletnih strežnikov v zahtevah na sekundo.

CooliceHost test 3

Rezultati preverjanja gostitelja, ki prikazujejo zelo hiter ping iz Velike Britanije – 4,4 ms

CooliceHost test 4

Pingdom test za hitrost delovanja z amsterdamskega strežnika.

Kot lahko vidite, se je e-trgovina Joomla naložila za 94% hitreje kot druga preizkušena spletna mesta z oceno učinkovitosti 94/100.

CooliceHost test 5

Stresni test podjetja LoadImpact, ki prikaže enakomeren čas nalaganja tudi na visokih uporabnikih hkrati na vašem spletnem mestu.

Tudi pri 25 uporabnikih, ki brskajo po različnih straneh, je čas nalaganja enak vsem. To je nekaj zelo dobrih znakov.

Če povzamem, morate preveriti fante na CooliceHost. Inhouse tech osebje, najsodobnejši strežniki, visoka raven varnosti, zelo hiter odzivni čas za vaše uporabnike v Veliki Britaniji, najnovejše tehnologije in vse, kar dosega veliko ceno. Tukaj si lahko ogledate njihove načrte in če niste prepričani, kaj točno potrebujete, stopite v stik z njimi, nudijo tudi svetovanje in vas lahko usmerijo k najboljši ponudbi gostovanja za vaše podjetje v Veliki Britaniji.

Če potrebujete več informacij in možnosti, se vrnite na našo domačo stran in si oglejte druga najboljša podjetja za spletno gostovanje v Veliki Britaniji, ki smo jih pregledali za vas..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map