Pregled gostovanja v oblaku SiteGround

Gostovanje v oblaku je ena najbolj zanimivih in uporabnih tehnologij, ki je na internetu na voljo za lastnike spletnih strani, skrbnike, oblikovalce in kodirnike. Uporaba oblaka, ki gosti vaše spletno mesto, dejansko gostuje na več strežnikih in vam tako omogoča, da uporabljate več virov kot običajno. V primeru, da je eden od strežnikov v oblaku brez povezave, obstajajo tudi drugi, zaradi katerih lahko vaše spletno mesto ostane na spletu.


Z gostovanje v oblaku lahko dobite odvečno shranjevanje, prilagodljivost, veliko funkcij in najboljšo storitev spletnega gostovanja. Zdaj lahko spreminjate programsko opremo, ki jo uporabljate, saj želite, da deluje na več strežnikih in ni nobenih omejitev, kot je v skupnem spletnem gostovanju. Stabilnost in varnost so na voljo tudi vsakemu strežniku, ki ima svojo varnostno programsko opremo. Poleg tega lahko načrt gostovanja v oblaku nadgradite, kadarkoli želite, samo z dodajanjem novega CPU-ja, novega pomnilnika ali novega prostora na disku.

Logotip SITEGROUND
UPTIME
996
HITROST
998
PODPORA
997
CENA
942
LASTNOSTI
955
ZELENA
950
INOVATIVNO
989

SiteGround je podjetje za spletno gostovanje, ki ponuja spletne storitve, ustanovljeno leta 2004. Danes SiteGround prek klepetanja v živo upravlja več kot 2000 podpornih vozovnic, 1000 telefonskih klicev in 2000 sporočil. Gostijo tudi približno 500.000 domen. SiteGround je lastnik več podatkovnih centrov na treh celinah: v ameriškem Chicagu, v Londonu v Veliki Britaniji, Amsterdam NL in Singapur SG. SiteGround ima več vidikov objekta, kot so visoko dostopno omrežje, odvečni električni sistemi in vrhunska fizična varnost.

Ena najzanimivejših storitev spletnega gostitelja, ki jo ponuja SiteGround, je gostovanje v oblaku. Ta vrsta spletnega gostovanja je skalabilna, hitra in v celoti upravljana. Ko kupite gostovanje v oblaku, boste prejeli tudi 24/7 premijsko podporo skupaj z drugimi pomembnimi funkcijami, kot so razširljivi viri, hitra platforma, brezplačen CDN, občasne varnostne kopije in upravljani strežniki.

Sistemi za upravljanje vsebin

Z lahkoto lahko uporabite več sistemov za upravljanje vsebine in vsak od njih je na voljo s svojimi lastnostmi. Nekateri od teh CMS so:

 • WordPress je eden najbolj priljubljenih sistemov za upravljanje vsebin. SiteGround ponuja gostovanje v WordPress Cloud z namestitvijo z enim klikom, ki lahko zažene vaše WordPress spletno mesto z le enim klikom miške, samodejno posodablja, da bi imeli najnovejšo različico WordPressa, SuperCacher, ki so ga zagotovili vtičniki in nastavitve za Memcache, SSH in WP-CLI za popoln nadzor vašo spletno stran WordPress in še veliko več.
 • Magento je eden najbolj sistemov za upravljanje vsebine e-trgovine, ki ga uporablja veliko spletnih trgovin, različica, ki jo ponuja SiteGround, pa ponuja edinstven sistem predpomnjenja, namestitev z enim klikom, SSH omogoča in prednamestitev GIT.
 • Drupal je še en priljubljen sistem za upravljanje vsebine, ki ga ponuja SiteGround skupaj z gostovanjem v oblaku in z Drupal Supercacher, ki pospeši vaše spletno mesto Drupal, ko kliknete samodejni namestitveni program, predhodno namestitev Drush in integracijo Gita.
 • Joomla je zadnja platforma, ki prihaja z gostovanjem v oblaku na SiteGround, prihaja pa tudi z namestitvijo JHackGuard, namestitvijo z enim klikom, namestitvijo SuperCacherja, samodejnimi posodobitvami in integracijo Gita.

Osnovne funkcije gostovanja v oblaku

Vsi načrti gostovanja v oblaku vključujejo dostop do WHM in cPanel, pa tudi strežnik Apache, operacijski sistem CentOS, strežnik Exim Mail, požarni zid tabel IP, baze podatkov MySQL 5 in PostgreSQL, 5 različic PHP, skriptno samodejno nameščanje samodejno, 1 namenski IP, brezplačno ime domene , brezplačen zasebni dostop do SSL in SSH.

V bistvu obstajajo 4 različni načrti:

 • Vstopnina, ki stane približno 48 funtov mesečno, prihaja z 1x 3.0GHX CPU, 2 GB DDR3 RAM-a, 20 prostora za shranjevanje diska in pasovno širino 5TB.
 • Poslovanje, ki stane približno 64 funtov mesečno in vključuje 2×3,0 GHz CPU, 2 GB DDR3 RAM-a, 40 GB prostora na disku in pasovno širino 5TB.

Business Plus malo dražje stane približno 90 funtov in ima 3 GB DDR3 RAM-a in 60 GB prostora na disku. Vse ostale funkcije so enake kot v poslovnem načrtu

 • Podjetje je najdražji načrt. Stane približno 112 funtov mesečno in prihaja z zmogljivim gostovanjem v oblaku z uporabo procesorja 4×3.0GHz, 4 GB DDR3 RAM-a, 80 GB prostora na disku in pasovne širine 5TB.
 • Po meri je točno tisti načrt, ki si ga želite zase, saj ga lahko ustvarite iz nič. Minimalni viri, ki jih lahko zahtevate, so tisti iz vnosnega načrta in lahko zahtevate največ 16 jeder CPU-ja, 16 GB RAM-a in 200 GB diskovne shrambe. V kolikor želite, da ves vir porabite največ, vas bo to stalo približno 370 funtov mesečno.

Vse cene so na voljo brez DDV in vsi načrti ponujajo vašo 5TB pasovno širino.

Kako naročiti načrt gostovanja v oblaku

Za nakup načrta gostovanja v oblaku morate izbrati želeni načrt in registrirati novo domeno ali uporabiti obstoječo. Če želite registrirati novo domeno, lahko s preverjanjem domene najdete domeno in izberete ustrezno razširitev.

Poleg tega morate vnesti svoje podatke, podatke o geslu, podatke o plačilu in izbrati dodatne storitve, če potrebujete, na primer registracijo domen, ki je v tem primeru brezplačna, zasebnost domene, ki vas stane približno 13 funtov na leto, potrdilo SSL in zasebni DNS, ki so brezplačni za načrte gostovanja v oblaku, WHMCS, ki stane približno 6 £ mesečno, in HackAlert Monitoring, ki stane 13 £ na leto.

Zakaj smo izbrali SiteGround

SiteGround pogosto posodablja jedro strežnika in nadzorne plošče ter vse njihove storitve, kot so: apache + PHP, MySQL, Exim itd.. SiteGround nadzoruje napade – tako v omrežju kot pri poskusih kraje, neželena vsebina, nenormalna poraba virov s strani uporabnikov in nepravilnosti na ravni strežnika.

Primerjava funkcij gostovanja v oblaku SiteGround in drugih funkcij gostovanja v oblaku

Če SiteGround ponuja 5 načrtov za gostovanje v oblaku, druga spletna mesta ponujajo manj načrtov, kot je DreamHost. Vendar DreamHost ponuja dva glavna načrta: enega za spletno mesto in drugega za shranjevanje. DreamCompute se uporablja za izdelavo spletnih in mobilnih aplikacij, poleg tega pa ima funkcije, kot so popoln dostop do korenin, dostop do API-ja, prilagojen Linux in še veliko več. Cena za DreamCompute se začne od 4,5 £ mesečno, odvisno od potrebnih virov pa se lahko povzpne do 96 £. DreamObjects se uporablja za shranjevanje datotek. Ima funkcije, kot so uporabniku prijazen vmesnik, neomejen vhodni prenos in je prilagodljiv. Cena se začne od 0,025 £ za vsak GB na mesec.

DigitalOcean ponuja možnost uporabe strežnika v oblaku SSD v manj kot eni minuti z ustvarjanjem takojšnjega računa. Podjetje ponuja zanesljive in razširljive strežnike v oblaku s cenami med 5 in 80 funtov mesečno.

HostGator ima 33% popust za svoj prvi program gostovanja v oblaku z imenom Hatchling Cloud. Ta načrt stane 5,95 funtov in ima eno samo domeno, 2 GB RAM-a, 2 CPU-ja in skupno potrdilo SSL. Priporočen načrt je Baby cloud, ki je kot 41-odstotni popust stal skoraj 7 funtov na mesec in ima neomejeno število domen, 4 GB RAM-a in 4 CPU-jev. Zadnji načrt je Business Cloud s popustom 39% in s 6 GB pomnilnika in 6 CPU-jev. HostGator ponuja načrte za gostovanje v oblaku s funkcijami, kot so integrirano predpomnjenje, intuitivno nadzorno ploščo in upravljanje virov.

Primerjava med gostovanjem v oblaku SiteGround in drugimi storitvami spletnega gostovanja SiteGround

SiteGround ponuja več vrst storitev spletnega gostovanja, vsaka s svojimi lastnostmi. Ena od storitev spletnega gostovanja, ki jih ponuja SiteGround, je poleg oblačne storitve tudi gostovanje storitev WordPress, ki je na voljo z brezplačnim prenosom, brezplačnim domenskim imenom za živo, brezplačnimi predlogo namestitev z enim klikom skupaj z visoko hitrostjo, močno varnostjo, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami, samodejnimi posodobitvami in še veliko več. StartUp načrt lahko uporabite s stroški okrog 4 £, GrowBig, ki stane približno 9 £, GoGeek, ki stane 15 £ na mesec. Vsi načrti imajo več GB diskov za shranjevanje med 10 in 30 in veliko pasovno širino, začenši od 10.000 obiskov do 100.000 obiskov.

Gostovanje Joomla je še eno odlično spletno gostovanje, ki ga ponuja SiteGround s skoraj enakimi lastnostmi kot WordPress z enakimi cenami.

Skupno spletno gostovanje je na voljo tudi z enakimi funkcijami in enakimi cenami za stranke SiteGround, medtem ko imajo namenski strežniki drage cene od 200 do 360 £. Glede na načrt, ki ga želite, lahko dobite procesor Intel Xeon E3 1230 s 3,20 GHz, 4CPus, 8 niti CPU-ja, 8MB predpomnilnika, 5TB pasovno širino in 500 GB HDD, bodisi dva procesorja Intel Xeon E5 2620 z 2 GHZ CPU in 12 Corei , 24 niti in več kot 10 MB predpomnilnika. Poleg tega za zadnji paket dobite 2TB HDD. Ta storitev je najdražja, zato je ne priporočamo za preproste uporabnike, kot je oblak.

Zakaj smo izbrali SiteGround

S povprečnim odzivnim časom, ki je manjši od 15 minut na vozovnicah in praktično brez čakalnih dob na klepetu in telefonu, dobite najboljšo podporo!

OBISK Logotip SiteGround IN PRIDOBITE NAJ POPUST

Tehnični

 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • SSD pogoni za vse načrte
 • Izboljšana zmogljivost z NGINX, HTTP / 2, PHP7 in brezplačnim CDN
 • Samodejni posodobitve uporabniških aplikacij
 • Vrhunska tehnologija LXC, samodejno spremljanje in vsakodnevno varnostno kopiranje
 • Stroga varnostna pravila požarnega zidu
 • Brezplačna namestitev; Prenos
 • Neomejen promet, elektronska pošta, DB-ji
 • Brezplačno dnevno varnostno kopiranje
 • cPanel in SSH dostop
 • Brezplačni CD CloudFlare
 • Najboljša uspešnost spletnega mesta s SuperCacherjem
 • Autoinstaller za enostaven zagon
 • Novi hitri strežniki z odličnimi zmogljivostmi
 • Podatkovni center v Londonu
 • Noben

Podpora

 • 24/7 Tehnična podpora
 • Brezplačna namestitev; Prenos
 • Brezplačno dnevno varnostno kopiranje
 • 24/7 evropska podporna linija
 • SysAdmins skrbi za vaše vozovnice v 10 minutah
 • Ne čakajte na klepet in telefon
 • Poleg gostovanja nudijo strokovno podporo aplikaciji (WordPress, Joomla, Magento)
 • Nismo našli nobenega

Cenitev

 • Prožni načrti
 • Nakup je mogoče mesečno
 • 30 dni nazaj denarja
 • Obnova je nekoliko draga

Zaključek

Tudi če je storitev gostovanja v oblaku od SiteGround morda nekoliko dražja od skupne, jo izberite tako, da imate varnostno kopijo spletnega mesta v oblaku, če obstaja kakšna tehnična težava. Z načrti gostovanja v oblaku lahko obiskovalci v Googlu in drugih iskalnikih vidijo shranjeno različico vašega spletnega mesta, tudi če je dejansko brez povezave.

Poleg tega SiteGround ne poskuša prevarati ljudi, češ da ponujajo neomejene vire. Svoje načrte predstavljajo le takšni, kot v resnici so. V primerjavi z drugimi spletnimi ponudniki gostovanja ponuja SiteGround kakovost, hitrost, podporo in nizke stroške glede storitev gostovanja v oblaku. Z gostovanjem v oblaku lahko uporabite isto programsko opremo, kot ste jo želeli uporabljati pri drugih vrstah spletnega gostovanja, kot so Magento, Joomla, PrestaShop, WordPress in tako naprej. Popust lahko dobite tudi, če več mesecev vnaprej plačujete vnaprej in dobite lahko tudi druge brezplačne dodatne vire, na primer brezplačno ime domene.

Tu lahko preverite tudi ostala spletna podjetja za spletno gostovanje, ocene in primerjavo.

Obiščite SiteGroundObiščite SiteGround
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map