Justhost gostovanje pregled

Justhost gostovanje pregled


Just Host, priznano spletno gostovanje, ponuja kakovostne storitve gostovanja že od leta 2008. Just Host si prizadeva postati številka ena, ko gre za spletno gostovanje, in ne preseneča, da je podjetje preraslo v eno najbolj prepoznavnih blagovnih znamk gostovanja. Ugodni načrti gostovanja, varni strežniki, vrhunska tehnična podpora 24/7 in široka paleta dodatnih funkcij omogočajo gostovanje vašega spletnega mesta s Just Host.

Just Host je med najcenejšimi storitvami spletnega gostovanja v naši ponudbi, ki ponuja celovite pakete gostovanja po konkurenčnih mesečnih cenah. Storitev ponuja številne osnovne komponente gostovanja, ki smo jih iskali brez omejitev. Storitev je posledično dobra možnost, če nameravate zagnati več spletnih mest ali želite, da se spletno mesto razširi s pričakovano rastjo vašega podjetja..

O samo gostitelju

Od lastnika podjetja do posameznika, ki si želi majhne proračune popolno funkcionalnost, Just Host ponuja popolno rešitev za spletno gostovanje.

 • Gostovalni prostor neomejenega GB
 • Neomejen prenos podatkov
 • SSL, FTP, Statistika
 • Neomejeni e-poštni računi
 • Brezplačno ime domene
 • Brezplačna spletna stran
 • Najboljša podpora v industriji
 • Neomejeno gostovanje domen
 • CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL

Razlogi za gostovanje vašega spletnega mesta z Just Host

Samo gostitelj ve, da iskanje poceni, zanesljivega spletnega gostitelja ni enostavna naloga, zato so vse informacije, ki jih potrebujete, postavili na eno mesto, da vam pomagajo pri odločitvi.

Brezplačno ime domene

Vsi gostiteljski paketi storitve zagotavljajo tudi eno brezplačno ime domene ali, če imate že obstoječe spletno mesto, brezplačen prenos domene.

Ugodno spletno gostovanje

Cene Just Host so izjemno konkurenčne in vsak načrt vključuje neverjeten seznam funkcij, vključno z neomejenim diskovnim prostorom, neomejenimi prenosi, neomejenimi e-poštnimi računi in možnostjo gostovanja neomejenih domen.

Gostite neomejene domene

Z vsemi načrti Just Host lahko v svojem računu za cPanel gostite toliko domen, kot želite. To pomeni, da imate luksuzno upravljanje vseh svojih spletnih mest z enega mesta in vse na istem strežniku!

99,9% garancija za nepravočasno

Samo Host obljublja, da so stranke 99.9 odstotno podaljšanje omrežja! Just Host je tako zaskrbljen zaradi nadur, da so ustanovili svoje podjetje za spremljanje nadgradnje ljudi zanje Just Uptime. Vse strežnike Just Host nadzira Just Uptime.

cPanel Control Panel

Ponudnik gostovanja ima tudi skrbniško nadzorno ploščo, tako da lahko upravljate vsa svoja spletna mesta iz enega centraliziranega in intuitivnega vmesnika. Nadzorna plošča cPanel omogoča tudi dostop do statistike spletnega mesta, tako da lahko vidite, kako deluje vaše spletno mesto, in spremljate vaše oglaševalske kredite.

Zanesljivost

Zanesljivost Just Host je zagotovljena, delno tudi zaradi naše edinstvene tehnologije za uravnavanje obremenitve in zelo hitrih hrbteničnih povezav. Z izravnavo obremenitve je vaše spletno mesto na voljo z več strežnikov, tako da, če en strežnik ni na voljo, bo vaše spletno mesto še naprej v uporabi na drugem strežniku, kar praktično odpravi izpade mesta.

Brezplačna knjižnica skriptov

Dodatna funkcija, ki je priložena vsakemu računu Just Host, je celotna knjižnica skriptov popolnoma brezplačna! Fantastico lahko samodejno namesti katerega koli dolgega seznama vodilnih skript za vas, ki vključuje WordPress, osCommerce, phpBB in Joomla.

Garancija za vračilo denarja

Just Host ponuja garancijo za vračilo denarja brez kakršnih koli vprašanj, kadar koli, z vsemi našimi načrti gostovanja. Naš pravilnik o odpovedi je zelo preprost – če prekličete svoj račun gostovanja, vam bomo zagotovili vračilo za preostanek termina. Povračilo bo izključilo vse pristojbine za nastavitev, ki so bile zaračunane ob prijavi, in vse pristojbine za registracijo domene, ki ste jih plačali, ko smo nastali zanje. Ampak vseeno boste obdržali svoje ime domene.

Prijave

Za začetek obstajajo orodja za ustvarjanje spletnih mest, ki vam omogočajo, da sestavite povsem novo spletno mesto ali dodate nove komponente spletnega mesta, kot so blogi, galerije slik ali oglasne deske na obstoječe spletno mesto. Poleg tega se storitev ponaša z namestitvijo aplikacije z enim klikom, kar pomeni, da lahko te komponente spletnega mesta namestite na svojem spletnem mestu z enim klikom. Za spletna mesta za e-trgovino so na voljo nakupovalni vozički in skupni certifikati SSL.

Pomoč in podpora

Just Host nudi odlično tehnično podporo, vključno s podporo 24/7 v živo. Podjetje ponuja tri načine za stik z njimi: telefon, e-pošto in klepet v živo. Če naletite na težave s svojim spletnim mestom, je Just Host na voljo za takojšnjo pomoč kadar koli.

Poleg podpore ena na ena ponuja storitev več podpornih virov, vključno z bazo znanja, video vajami in forumi uporabnikov. Just Host je tudi ena izmed nekaj spletnih storitev gostovanja, ki smo jih pregledali in ki zagotavljajo čarovnika za začetek. Čarovnik je še posebej uporaben za nove uporabnike, saj vas po korakih vodi po tem, kako ustvariti in objaviti svoje spletno mesto.

Povzetek

Just Host je sorazmerno mlada storitev spletnega gostovanja, vendar so se že naučili ključne potrebe širokega obsega storitev za stranke. Zvezdna in odzivna podpora strankam v sodelovanju s celovitimi paketi gostovanja in bogatimi funkcijami uvršča Just Host na najboljše mesto med najboljšimi storitvami spletnega gostovanja na trgu.

In najboljših 10 mnenj o spletnem gostovanju v Veliki Britaniji, ki jih najdete na naši domači strani.

Sorodni predmeti

 • Kaj je Google App Engine in kaj lahko storite z njim
 • SSD vs HDD za gostovanje in kako vpliva na hitrost vašega spletnega mesta
 • Kako izbrati najboljšega ponudnika CDN (celotni vodnik)
 • Ločena domena in gostovanje – Nasveti za gostovanje v Veliki Britaniji 1. del
 • Pregled gostovanja UK2.NET
 • Storm Internet gostovanje pregled
 • Pregled spletnega gostovanja
 • Pregled gostovanja eUKhost
 • Pregled gostovanja iPage
 • 123-reg gostovanje pregled
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me