Storbritanniens bästa webbhotellföretag (support och prestanda)


Välja bästa webbhotell [Checklista]värd checklista infographic

 • gör en lista med pålitliga webbhotellföretag som du vill kontrollera – du kan använda vårt från ovanstående tabell.
 • plats för webbhotell – du vill ha Storbritannien / Europa-baserat datacenter (mycket snabbare datalagring) och Storbritannien / Europa engelsktalande internt stöd (de är i din tidszon och kan lösa dina problem snabbare)
 • webbhotellhastighet – hastighet är allt. Ju snabbare webbplatsen, mer trafik och konverteringar och mer inkomst för ditt företag. Det är därför du behöver lokal värd och testa deras Ping- och sidhastighetsbelastningstid, Google rekommenderar server svarstid under 200 ms. Hemsida Hastighet är en rankningsfaktor också.
 • Stöd – en av de viktigaste funktionerna. Om värdföretaget har bra hårdvara fungerar din webbplats antingen bra eller inte alls. Och om det andra inträffar vill du kunna nå någon med kompetens som kan lösa ditt problem. Internt stöd från Storbritannien från sysadmins med livechatt eller telefon är det bästa. Svarstider är också mycket viktiga, eftersom varje minut som din webbplats är nere tappar du pengar, trafik och potentiellt sökande positioner.
 • webbhotell säkerhet – ger de isolerade konton, brandväggar och autouppdateringar av CMS som WordPress och Joomla
 • säkerhetskopiering av data – allt händer. Dina data är den viktigaste delen av ditt företag och du kan av misstag ta bort något eller bli smittad av ett virus. Din webbhotell måste ha en säkerhetskopia!
 • läs recensioner om webbhotell av experter (du kan förstå insikten från personer med erfarenhet, men kom ihåg att de också är anslutna till värdleverantörerna, så ta inte recensionen 100%)
 • läs recensioner av kunder – surfa på webben och hitta kundrecensioner för det valda webbhotellföretaget. Lita inte på att 100% eftersom det finns betalda recensioner och det finns hat recensioner.

Topprecensioner för webbhotell i Storbritannien

Våra experter har jämfört bästa webbhotell leverantörer i Storbritannien för 2019. Läs det bästa Storbritannien webbhotell recensioner och välj det mest pålitliga webbhotellföretaget.

Det finns olika typer av webbhotelltjänster beroende på dina behov. Det är därför vi försöker ständigt förbättra våra recensioner med nya fler behovsbaserade jämförelsediagram. De allmänna brittiska webbhotellleverantörerna finns i tabellen ovan.

Här är listan över de bästa 5 WordPress-värdstjänsterna. Mer specifika recensioner kommer snart på billiga webbhotellföretag, Joomla leverantörer av webbhotell och lista över gratis webbhotelltjänster i Storbritannien.

I vårt bloggsektion har vi för dig några grundläggande råd om hur du väljer den bästa webbhotell för ditt företag, vilken värdlösning som passar dig, grunderna som du bör veta när du hanterar ditt webbkonto och fler råd och tips, så se till du kontrollerar ofta och håller dig uppdaterad med nyheterna från webbhotellvärlden.

Och för dig som är ny i ämnet, här är några bra länkar till vad som är Webbhotelltjänst och vad är en Domän namn.

Besök vår Google+ profil eller Facebook sida att ställa frågor. Om du helt enkelt är en icke-teknisk person är det billigaste och snabbaste sättet att skapa din egen webbplats att välja den bästa webbplatsbyggare på marknaden och bygga den. Från och med 2019 har vi gjort vår egen lista över de bästa webbplatsbyggarna i Storbritannien.

Våra experter har jämfört de bästa webbhotellleverantörerna i Storbritannien för 2019. Läs de bästa UK webbhotellrecensionerna och välj det mest pålitliga webbhotellföretaget.

E-handel värd

Vi har många frågor på vår e-post om värd för en e-butik är annorlunda än att vara värd för en vanlig blogg eller informationssajt. Och svaret är Ja.

Onlinebutiker har vanligtvis en hel del produkter och vissa av deras sidor cachas inte av servern. Det är därför de använder mycket mer resurser än en vanlig webbplats.

Hastighet här reflekterar också omvandlingarna. Det är därför e-handelsplattformar använder specialfunktioner som Redis (databascache) och lack (front-end cache).

Du måste se till att webbhotellvärdet stöder dessa.

Magento är för närvarande den mest professionella och utbredda e-handel CMS så vi har gjort en speciell sida som täcker allt du behöver veta för att välja den bästa Magento-värden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map